Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 ідей для пристрасного побачення вдома

6 ідей для пристрасного побачення вдома

Офіційно: до нас практично прийшла зима, температура за вікном опустилася нижче нульової позначки. Останнє, чого зараз хочеться, це вилазити з-під теплої ковдри і виходити на вулицю. Тим не менш, це не означає, що несприятливі погодні умови повинні позбавляти тебе з бойфрендом романтики. Ми подумали про те, як можна влаштувати сексуальне побачення прямо в квартирі і поспішаємо поділитися з тобою найвдалішими ідеями.

410950_siluyet_lyubvi_paren_devushka_fon_goluboj_medalon_1680x1050_www_gdefon_ru.jpg (11.36 Kb)
1. Приготуйте вечерю разом. Необов'язково витрачати великі суми або вилазити з улюблених піжам для того, щоб насолодитися вишуканою романтичною вечерею - ви з хлопцем можете приготувати її самостійно. Мало того, що потім ви можете їсти з однієї тарілки і годувати один одного з рук, спільний процес приготування їжі може стати вельми еротичним. Відкрийте пляшку вина, поставте улюблену музику, експериментуйте з апетитними рецептами і, звичайно ж, не відмовляйтеся від спонтанних обіймів і поцілунків біля плити, поки вода не закипіла.

2. Зіграйте в сексі-гру. Партія в настільну гру з коханим - відмінна ідея для вогкого, морозного вечора, а якщо ще й додати цій грі еротичний відтінок... Оголений твістер, стрип-покер, секс-рулетка і пасьянс на бажання - варіантів безліч, головне, підключити фантазію.

hot5.jpg (37.83 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картографія чуттєвості чоловічого тіла

3. Подивіться порно або хоча б відверте еротичне кіно. Зробіть перерву в перегляді "Теорії великого вибуху" і включіть дещо більш пікантне. Сексологи і психологи говорять, що подібний вид дозвілля може не тільки надихнути вас на сміливі експерименти в ліжку і відверту розмову, а ще й поліпшити якість інтимного життя в цілому.

4. Прийміть ванну разом. Гаряча ванна з піною, запалені свічки і оголений партнер навпроти - хіба не ідеальна картина зимового вечора? Пристрасті ще більше розжаряться, якщо захопити з собою пляшку охолодженого шампанського і водонепроникну секс-іграшку.

n_pe7kextva.jpg (25.04 Kb)

5. Складіть сексуальний віш-лист. Візьміть ручки і два листки паперу і запишіть все, що хочете зробити в спальні (і не тільки там) один з одним. Коли закінчите, обміняйтеся списками і прочитайте їх одному. Зупиняйтеся на кожному пункті, який зацікавить вас обох - приступайте до його втілення в життя якнайшвидше.

6. Спробуйте нову позу, а краще три. Дні стають коротшими, а ночі - довшими, що дуже сприяє пристрасним секс-сесій до ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 27.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3708

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: