Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 9 ознак того, що вам пора розстатися

9 ознак того, що вам пора розстатися

У твоїх стосунках вже давно з'явилися "тривожні дзвіночки", але ти вперто їх ігноруєш, не бажаючи зруйнувати те, що ще вчора робило вас обох щасливими. Тим не менш, є моменти, які більш, ніж красномовно свідчать про те, що у цього роману просто немає майбутнього.

26645_422666951126892_1225560952_n.jpg (14.35 Kb)
Отже, тобі пора з ним розлучитися, якщо:

1. Він грубить офіціантам та іншому персоналу. Це дійсно тривожний сигнал: людина, яка намагається принизити людей з обслуговуючого персоналу, схоже, не може підняти себе нічим іншим. Є шанси, що з часом він почне вести себе так само по відношенню до тебе.

2. Твій оргазм для нього - ніщо. Ти просиш його про більш довгою прелюдії або будь-яких інших зусиллях для того, щоб в ліжку було добре вам обом, але він продовжує діяти за схемою "отримав задоволення і заснув".

chi-non-lavora-non-fa-lamore.jpg (23.14 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ознаки того, що він закоханий

3. Ти задивляєшся на інших хлопців набагато більше, ніж раніше. Інтерес до чужих чоловікам і дівчатам можуть проявляти навіть партнери в щасливих стсоунках, проте тут теж є свої межі. Якщо ти не просто озираєшся вслід симпатичному незнайомцю, а ловиш себе на думці про секс з ним, це означає тільки одне - твій організм вже зрозумів те, що поки не зрозумів твій мозок.

4. Він не хоче нікуди ходити. Ти пропонуєш сходити в клуб, але він каже: "Ні!". Кличеш в кіно, але він відмовляється. Як на рахунок простої прогулянки? І це його теж не приваблює. Неважливо, причина тому лінь або більш серйозна проблема у стсоунках, - в будь-якому випадку скоро ти дуже занудьгуєш.

5. Ваші ідеологічні переконання кардинально протилежні. Політичні, релігійні, фінансові погляди можуть дещо відрізнятися, а можуть і категорично не збігатися. У першому випадку, можна щось зробити, у другому - навряд чи, так що хеппі-енду, швидше за все, не станеться.

streitsucht.jpg (12.08 Kb)

6. Він ставить свою сім'ю (друзів, роботу) на перше місце. Жодну поважаючу себе дівчину не влаштує ситуація, в якій її інтереси завжди будуть несуттєвими на тлі інтересів його мами, прохань друга дитинства або матчів Ліги Чемпіонів.

7. Ви постійно сваритеся - набагато більше, ніж на початку відносин. Звичайно, побутові та повсякденні проблеми можуть вплинути на особисту ідилію, але любов повинна перемагати у кожному конфлікті. Якщо ж принциповість і егоїзм одного з вас беруть гору, кінець близький.

8. Він не хоче створювати сім'ю. "Шлюб - не головне", - це твердження має право на життя. Але справа ж не в горезвісному штампі: якщо хлопець не збирається брати відповідальність за тебе і твоє щастя, не будує з тобою планів на майбутнє і панічно боїться слова "діти", чи варто витрачати на нього час?

fotopodborka_ponedelnika_154_foto_18.jpg (21.38 Kb)

9. Ти перестала хотіти з ним сексу. Це, мабуть, найголовніша ознака того, що відносинам прийшов кінець. У той час, як наші голови навчилися брехати собі і оточуючим, тіла і раніше не вміли цього робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 28.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4520

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: