Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 способи подовжити прелюдію

4 способи подовжити прелюдію

Добре, коли твого хлопця можна віднести до розряду витривалих в ліжку, але якщо він раз у раз пропускає етап прелюдії, стає трохи сумно. Ось тобі сім відмінних способів продовжити ласки.

thumb142.jpg (17.3 Kb)
Любиш чуттєву прелюдію? Ти не самотня: згідно з опитуванням виробника презервативів Life Styles, більше 40% дівчат хочуть, щоб партнери приділяли більше часу пестощам перед сексом. У той час, як хлопці часто пропускають їх у прагненні до "головної дії". Ми попросили експертів розповісти про способи, які допоможуть йому налаштуватися на твою хвилю і трохи продовжити цей приємний процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запитання, яке здатне зруйнувати стосунки

Виражай своє бажання

Твій хлопець - НЕ телепат. Нехай він нарешті дізнається, яким чином можна посилити твоє збудження до того, як приступити безпосередньо до сексу. Спробуй сказати йому щось на кшталт: "Я обожнюю, коли ти цілуєш мене в шию і одночасно пестиш мою груди" і направ його руки в потрібному напрямку.

Дорослі ігри

Запропонуй бойфренду наступне розвага: записати на картках всі дії, які хотілося б спробувати під час прелюдії. Потім розклади їх на ліжку, вибери одну і тут же випробуйте її на практиці. Подібні ігри - не тільки дуже зближують, але і піднімають настрій. Так що have fun!

Включити напругу

Дражни свого партнера, цілуючи та торкаючись до його ерогенних зон. Але як тільки помітиш, що він перезбуджений і близький до фіналу, поміняй стратегію і починай пестити його зовсім в іншому місці. Утримуй його в напрузі до того моменту, поки він не попросить про щось більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 07.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2850

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: