Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 поганих звичок, які позбавляють тебе класного інтиму

5 поганих звичок, які позбавляють тебе класного інтиму

Хороший інтим починається з голови - ми не втомлюємося повторювати це постійно. Те, як ти думаєш і те, як поводишся, визначає, якою буде якість твого інтимного життя. Непомітно для тебе самої деякі поведінкові звички можуть зводити секс-драйв до нуля - прийшов час від них позбавитися.

2141545.jpg (11.19 Kb)
Погана звичка № 1: Небажання спілкуватися

Запорукою гармонійного сексуального життя є зовсім не багатий досвід, а бажання і вміння комунікувати з партнером. Якщо ти або твій хлопець вважаєте за краще не обговорювати тему сексу зовсім, то про феєричні оргазмах можна навіть і не мріяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернути пристрасть у стосунки

Погана звичка № 2: Відсутність цікавості

Щоб твоє життя було сповнене різноманітними барвами, в ньому мають бути присутніми і експерименти, і дослідження як тіла партнера, так і свого.

Погана звичка № 3: Сексуальний егоїзм

Секс кшталт подарунку: задоволення отримує і той, хто дарує, і той, хто отримує. Якщо хлопець не дбає про твоє задоволенні і відразу засинає, отримавши своє, є сенс задуматися про стосунки.

Звичка № 4: Сором

Сором - одна з найшкідливіших для хорошого сексу емоцій. Саме він не дає тобі насолодитися собою і своїм партнером в повній мірі, пригнічує лібідо і робить наступ оргазму дуже важкоздійснюваним завданням.

Звичка № 5: Порушення власних кордонів

За те, що відбувається з твоїм тілом, відповідаєш ти і тільки ти. Не в настрої для орального сексу сьогодні? Не бійся про це сказати, партнер повинен поважати твої бажання і рахуватися з ними. Якщо ж він ігнорує їх, то ти ніколи не будеш відчувати себе по-справжньому комфортно і безпечно в ліжку з такою людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 09.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3446

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: