Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 міфів про інтимне самозадоволення

5 міфів про інтимне самозадоволення

Кожна з нас напевно чула (і не раз) "страшилки" про шкоду самозадовлення. Що ж, давай перевіримо, чи так це насправді.

normal_zsuzsanna_r_.jpg (27 Kb)
Міф перший - Мастурбація шкодить здоров'ю. Розмови про те, що часті мастурбації можуть стати причиною сліпоти та інших аномальних змін в організмі, таких, як ріст волосся на долонях або фригідність, - позбавлені всякого грунту. Насправді "самозадоволення" може завдати шкоди жіночому здоров'ю тільки в одному випадку: якщо жінка не дотримується правил особистої гігієни.

Міф другий - Сексуально задоволені жінки не мастурбують. А от і не правда! Згідно з дослідженням учених з Інституту Кінсі, близько 40% чоловіків і 30% жінок, у яких є постійний партнер, регулярно мастурбують, при цьому більшість з них - називають своє сексуальне життя "активним і більш ніж задовільним".

Міф третій - Захоплення мастурбацією загрожує аноргазмією. Скоріше, з точністю до навпаки: мастурбація допомагає жінці краще пізнати своє тіло, його особливості та реакцію на різні дотики, а значить - швидше досягти оргазму під час сексу.

Міф четвертий - Часті мастурбації призводять до психічних розладів. Цей міф не має нічого спільного з реальністю. Неважливо, як часто жінка мастурбує - 3 рази на рік або 3 рази на добу - це жодним чином не позначиться на її психіці.

Міф п'ятий - Мастурбація під час вагітності може призвести до викидня. Ще кілька років тому вважалося, що мастурбація і вагітність - поняття несумісні. Насправді, мастурбація, так само як і секс під час вагітності, не має особливих протипоказань, а деякі дослідження навіть говорять про користь, як самого процесу, так і одержуваного в результаті задоволення, для плода.

Нагадаємо, що раніше Myledi.net писав про те, що ваша постіль допоможе в особистому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 17.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4944

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: