Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Психологія, Школа кохання / 5 ситуацій, коли дівчина не може відмовити

5 ситуацій, коли дівчина не може відмовити

Іноді складно відмовитися від інтиму, але справа може бути не в бажанні, а в обставинах. Пропонуємо розібратися, що ж впливає на жінок, коли вони не можуть відмовити і сказати тверде "НІ".

file65376812_e4f83c1-550x3.jpg (23.41 Kb)
Суперечка. У суперечці народжується, як виявляється, не тільки істина, а ще й бажання. Найчастіше, бурхливе з'ясування хто правий, хто винен, закінчується не менш бурхливим сексом. Поняття "миротворчий секс" аж ніяк не міф.

Вечірка. Що може краще вплинути на настрій, ніж танці, коктейлі і компанія друзів? А ще якщо додати під завісу такого чарівного вечора повільний танець з хлопцем, який подобається, то питання чи буде секс вже не варто ставити.

Ревнощі. Спостерігаючи весь вечір як хлопець користується великою популярністю у подруг, а ті, не соромлячись, фліртують з ним у відкриту, дівчина, ймовірно, захоче нагадати йому вночі, чому він з нею, а не з ними.

День 14. Найсприятливіший час для продовження роду. Що тут додаси, сама природа велить.

Любов на відстані. "Перешкоди в любові, лише підсилюють її" - говорив Шекспір і був правий. Довгий час в розлуці підігріває пристрасть до найвищої температури. Кожна зустріч після тривалої розлуки буде незабутньою, кому захочеться витрачати час на довгі рутинні розмови за чашкою кави.

Раніше, myledi.net писав про те, що заміжжя стимулює статевий потяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 19.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 8072

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: