Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 речей, які чоловіки ненавидять у ліжку

5 речей, які чоловіки ненавидять у ліжку

Ви закохані та не можете провести ні хвилини один без одного? Втім інтим - важлива складова ваших стосунків. Якщо ти не хочеш розчарувати його в ліжку, забудь про звички, які дратують практично кожного хлопця.

20140128-citati-od-pablo-neruda-koi-dokazhuvaat-deka-ljubovta-e-sovrshena-no-komplicirana-m.jpg (15.91 Kb)
1. Пасивність. Немає нічого гіршого за дівчину, яка діє в очікуванні задоволення. Якщо ти не хочеш відчути себе "колодою", рухайся! Навіть тоді, коли ти знаходишся знизу. Приймай участь у цих заходах, навіть якщо він взяв на себе ініціативу.

2. Егоїзм. Сексуальна революція і емансипація дають про себе знати: дівчата все частіше опиняються егоїстками в ліжку! У гонитві за оргазмом і в пошуках точки G не забувай про свого партнера і його ерогенних зонах. Адже, всупереч розхожому стереотипу, чоловіки теж люблять прелюдію.

3. Відсутність емоцій. Деякі дівчата збивають чоловіка з пантелику, не проявляючи жодних емоцій в сексі. Покажи йому, що він рухається в правильному напрямку або натяки, що він робить не так, тільки не залишайся відчуженою.

4. Страх експериментів. Опинитися в ліжку з ханжею - що може бути гірше! Якщо пуританське виховання або почуття огиди не дозволяють тобі погодитися на експерименти, які він пропонує, придумай свою альтернативу. Нехай ти не готова до анального сексу, зате цілком можеш перевдягнутися в костюм медсестри - він буде радий будь-якій різноманітності.

5. Імітація оргазму. Ніхто не хоче бути обдуреним, а імітацію оргазму легко розкусити. Якщо ти боїшся зачепити свого хлопця, підійти до питання здалеку. Делікатно поясни йому, що сам процес близькості приносить тобі неземне задоволення (якого, зрозуміло, ти ніколи в житті не відчувала), але от досягти самого піку поки не вийшло. Він вважатиме справою честі привести тебе до переможного кінця!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 міфів про інтимне самозадоволення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 20.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3781

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: