Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 несподіваних факти про голих чоловіків

4 несподіваних факти про голих чоловіків

Чоловіки - з Марсу, а жінки - з Венери. Цю аксіому знаємо вже давно. Та у чому ж полягає відміннсть між статями, якщо забрати все зайве.

410111fgtggft.jpg (14.41 Kb)
Температура тіла чоловіка вища, ніж жінки. Ти помічала, що оголене тіло твого хлопця зігріває тебе не гірше верблюжої ковдри взимку? Це тому, що чоловіки мають більше тепловиділяючої м'язової маси, ніж жінки. Їм не загрожує замерзнути, якщо нас немає поруч.

Тіло напоказ. Схоже, чоловіки просто обожнюють знімати з себе весь одяг. Близько 65% всіх нудистів - чоловіки. Наступного разу, коли почуєш від свого улюбленого пропозицію сходити на нудистський пляж, врахуй, що може він не стільки хоче подивитися на тебе голу на тлі води, як показати себе у всій красі.

Піжами геть! 31% чоловіків вважають за краще спати, в чому мати народила. І їх можна зрозуміти, адже чоловічі піжами не такі хороші і спокусливі як жіночі. Тому краще вже спати без нічого, ніж у довгих бавовняних шароварах.

Гарний як Аполлон? Дівчата не єдині, хто мучать себе питаннями: "Може, її фігура виглядає більш привабливо, ніж моя?". 89% хлопців постійно порівнюють себе з іншими хлопцями, розглядаючи їх тіла в роздягальні, в душі, лазні та інших місцях масового скупчення голих чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що хлопці ЗАВЖДИ помічають в тобі під час інтиму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 01.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4261

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: