Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 способів здивувати його у новорічну ніч

5 способів здивувати його у новорічну ніч

Ти, звичайно, дівчина доросла і не розгубишся, залишившись наодинці з голим чоловіком. Головне, не забувай його періодично дивувати.

139fffffff.jpg (34.45 Kb)
Покажи йому своє тіло. Дай своєму хлопцеві можливість помилуватися на тебе оголену довше, ніж зазвичай. Найчастіше, в пориві пристрасті закохані занадто швидко переходять до активних дій. Наступного разу спробуй не поспішати і нагадай своєму хлопцеві, що означає любити очима. Ти можеш дражнити його, повільно роздягаючись під музику, а залишившись в чому мати народила, все одно не дозволяй підходити близько. Нехай поїдає тебе поглядом.

Візьми себе в руки. Пести свої ніжні місця при ньому. Не важливо, чи захоче він допомогти тобі, чи просто буде спостерігати як ти це робиш - ситуація безпрограшна, хлопцям подобаються дівчата, які знають чого хочуть.

Пограй з ним. Не варто нехтувати широким вибором, який пропонують магазини для дорослих. Щоб ти не вибрала: вібратор або латексний корсет з наручниками - це буде цікавий досвід для тебе і твого коханого.

Брудні слівця. Здивуй його, почавши вживати нові слова і вирази замість звичних. Наприклад, якщо раніше ти шепотіла йому на вушко щось на зразок "я хочу зайнятися з тобою коханням", то спробуй використовувати тепер вираз "міцніше". Головне, не перестарайся. Нехай буде рідко, але влучно.

Фірмова страва. Ти помічала, що відкривши меню в одному ресторані, хочеться згрішити відразу з першою, другою стравою і ще й з десертом, а в іншому нічого спокусливого не знаходиш. Навряд чи аскетична назва "шоколадний торт" дасть твоїй уяві розігратися. Вся справа в описі страви. Чим докладніше вона описана, чим більша ймовірність, що її захочеться спробувати. Згадай про це, коли будеш спокушати свого хлопця. Твоя фірмова страва - це те, що він обожнює в сексі. Ти ж напевно знаєш, думка про яку позу змусить його тремтіти. Напиши йому про своє бажання в найяскравіших фарбах і він буде думати про тебе все дорогу додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонені фрази хлопцю, у якого проблеми в ліжку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 31.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3097

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: