Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 несподіваних способів збудити чоловіка

7 несподіваних способів збудити чоловіка

Думаєш, мова піде про туфлі на шпильці і про червону білизну? Як би не так! Ми розпитали хлопців, щоб з перших вуст дізнатися про більш оригінальні способи спокушання. Всі учасники нашого опитування побажали залишитися анонімами.

7845kjuhytfghb.jpg (173.81 Kb)
"Мені дуже подобається, коли дівчина лягає в ліжко, не змиваючи макіяж, і туш трошки розмазується у неї під очима".

"Можете назвати мене збоченцем, але під час сексу я люблю поговорити. А моя дівчина затикає мені рот рукою, і це дуже збуджує. Вона ніби показує мені, хто тут головний".

"Мене відлякують худорляві дівчата з кубиками на пресі. А ось якщо у неї вгодовані боки і круглий повненький животик - це просто супер-сексуально!"

"Моя колишня працювала юристом і одягалася дуже консервативно. Але перед сексом вона частенько "набивала" собі тимчасові татуювання в несподіваних місцях або навіть одягала перуку. Було відчуття, що робиш "це" кожен раз з новою панянкою".

"Коли дружина приходить з тренажерки, я заводжуся буквально з півоберта. Вона поспішає в душ, а мені подобається, коли вона така - спітніла, розпатлана і без косметики".

"Ненавиджу, коли партнерка займається сексом з кам'яним виразом обличчя, ніби вирішує складне завдання. А от якщо вона сміється заливистим сміхом (бо їй лоскітно або просто весело) - це мене дуже збуджує".

"Мене збуджують жінки в спортивному одязі. Бейсболка, майка, шорти ... Але тільки якщо дівчина сама по собі жіночна, а не схожа на мужика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпопулярніші відмовки від інтиму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 13.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4275

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
владимир 13.01.2015 - 03:43
Опыт у тебя ,как у быка производителя. Так держать! Самцы и "самицы" трахайтесь на здоровье .
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: