Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 чоловічих "антипривабливих" звичок

7 чоловічих "антипривабливих" звичок

Опитавши жінок різного віку і поглядів, сексологи склали рейтинг найбільш дратівливих факторів, що заважають насолоджуватися інтимом. Звіримо дані?

20130520211646.jpg (23.55 Kb)
1. Егоїзм визнаний більшістю дівчат (35%) найгіршим чоловічим недоліком в ліжку. Ми з ними повністю солідарні.

2. Пошуки точки G. Чоловіча наполегливість - риса, звичайно, похвальна, але не у випадку з пошуком міфічної G-точки, - так вважають 32% опитаних дам.

3. Відповідь на телефонний дзвінок, а також похід в туалет або на кухню. І це на найцікавішому місці! Нашому жіночому (29%) обуренню немає меж!

4. Базікання. Відволікаючись на розмови, чоловіки забувають про те, що під час сексу язику є безліч інших - більш важливих застосувань. 22% дівчат втомилися від зайвих (і недоречних) розмов.

5. За визнанням 17% представниць прекрасної статі, невмілі ласки грудей здатні звести нанівець навіть багатообіцяючий секс.

6. Поспіх. Спринтерський секс "кінчається" перемогою лише одного з партнерів - чоловіка. З подібним підходом не згодні 10% дівчат.

7. Грубість. "Брудний" секс прийнятний лише за обопільною згодою (і бажанням). 5% дівчат надають перевагу винятково любов і ласку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати поганою дівчинкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 16.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2160

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: