Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 способів підвищити свою привабливість у ліжку

5 способів підвищити свою привабливість у ліжку

Будь гарячою штучкою в будь-який час року! Холодна погода і "завали" на роботі не завадять тобі залишатися сексуальною 7 днів на тиждень і 24 години на добу, якщо ти почнеш дотримуватися п'ять простих правил.

mobile_beautiful_woman_monochrome-sexy_beauty_hd_photo_wallpaper_2560x1600.jpg (18.94 Kb)
Фліртуй. Це не тільки приємно, але і корисно - дослідження показали, що організм жінки, яка фліртує, починає виділяти гормон задоволення і прихильності - окситоцин. Якщо об'єкта прихильності немає поруч, можеш відправити йому інтригуючу смс, але знай міру.

Їж. Мова не тільки про устриці з шампанським та інші афродизіаки, а й про твій повсякденний раціон. Науково доведено, що нездорова (солодка і жирна) їжа знижує лібідо. Зате овочі, фрукти, жирна риба і цільнозернові - навпаки, підвищують твій сексуальний апетит. А на десерт можеш з'їсти банан - він благотворно позначиться на сексуальному здоров'ї завдяки високому вмісту вітаміну В.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати поганою дівчинкою

Рухайся. Фізична активність покращує кровообіг, призводить м'язи в тонус і значно підвищує лібідо. Не знаєш, які тренування вибрати? Новозеландські вчені вважають найсексуальнішим спортом велосипедний.

Обійми. Найчастіше обіймай свого чоловіка - це підвищить рівень "гормонів любові" в ваших організмах і просто підніме настрій на цілий день.

Зроби перестановку в спальні. Позбудься зайвого мотлоху, телевізора і всього, що може нагадувати тобі про роботу. Це місце тільки для кохання!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 17.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2955

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: