Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 чинників, що знижують лібідо

7 чинників, що знижують лібідо

Можливих причин відсутності бажання у ліжку може бути відразу декілька. Про найголовніші - далі.

358-7.jpg (24.63 Kb)
1. Гормональні контрацептиви. Вони "обманюють" організм, і той думає, що вже настала вагітність, а значить - необхідність в "розмноженні" відпадає сама собою. Паралельно з цим падає і рівень тестостерону, який відповідає за статевий потяг.

2. Антидепресанти стрімко підвищують рівень серотоніну, що поліпшує настрій. У свою чергу його надлишок - "гальмує" сексуальну збудливість і активність.

3. Годування груддю. Під час вагітності та після пологів, а особливо - під час лактації, посилюється вироблення "гормону материнства" - пролактину. І чим вищий рівень цього гормону, тим нижчий сексуальний потяг.

4. Недосипання. Хронічний брак сну - одна з головних перепон на шляху до досягнення оргазмів, як у жінок, так і у чоловіків. Хочеш бути сексуально активною? Тоді спи не менше восьми годин на добу.

5. Стреси. Взаємозв'язок з відсутністю сексуального бажання очевидний. Про який секс може йти мова, якщо на роботі дедлайн, в університеті сесія, а з хлопцем - холодна війна?

6. Рафіновані вуглеводи. Продукти, що містять "порожні" вуглеводи (білий хліб, солодощі, випічка) вивільняють цукор занадто швидко і в дуже великих кількостях, викликаючи тим самим енергетичний спад. В результаті, на секс просто не залишається сил.

7. Дефіцит заліза. На тлі браку заліза і зниженого гемоглобіну погіршується кровообіг, постачання організму киснем. А це, в свою чергу, позбавляє організм життєвої енергії, сексуальної в тому числі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 чоловічих "антипривабливих" звичок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 18.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3216

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: