Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 звичок, які вбивають лібідо

7 звичок, які вбивають лібідо

Останнім часом думка про інтим приваблює тебе не більше, ніж ідея ранкової пробіжки у двадцятиградусний мороз? На це можуть бути причини, ніяк не пов'язані з поведінкою твого бойфренда (так, ми всі любимо звинувачувати в цьому саме їх).

kak-uderzhat-parnya-na-vsyu-zhizn.jpg (40.73 Kb)
Гінеколог, сексолог і експерт з жіночого здоров'я Дженніфер Вайдер допоможе розібратися, які, нешкідливі на перший погляд, звички, начисто позбавляють тебе здорового сексуального драйву.

Ти занадто багато п'єш

Ні для кого не секрет, що після бурхливих алкогольних вечірок хлопці не дуже-то здатні на подвиги в ліжку, але виявляється, що подібний негативний ефект хмільні напої роблять і на тебе. "Так, алкоголь послаблює заборони, але якщо ти вип'єш більше одного келиха, то про якісний секс і тим більше про оргазм можна навіть не мріяти. Не треба забувати, що алкоголь - депресант і значно пригнічує всі твої відчуття", - говорить Дженніфер.

Ти мало спиш

Напевно ти чула, що нестача здорового сну може стати причиною набору ваги і зниження працездатності, але є ще одна сфера, де вона завдає шкоди - твоя спальня. І справа не тільки в тому, що ти занадто втомлюєшся для сексу (хоча і це теж): "Достатній сон - життєво важлива умова для того, щоб твоє тіло могло працювати на всі 100%. Хронічний недосип загрожує проблемами з досягненням оргазму і зниженням лібідо, тому доклади всіх зусиль для того, щоб лягати раніше. В ідеалі, якщо ти будеш спати вісім-дев'ять годин - через місяць такого режиму ти станеш зовсім іншою людиною", - додає Вайдер.

У тебе є зайва вага

Тут справа зовсім не в комплексах щодо фігури: зайва вага і всі її "побічні" ефекти, на кшталт підвищеного холестерину в крові, дуже негативно позначаються на лібідо. Гарні новини: позбувшись від зайвих кілограмів, ти швидко повернеш собі колишній еротичний потенціал.

Ти не усвідомлюєш, наскільки ти прекрасна

Нехай це прозвучало не дуже оригінально, але це так: погане уявлення про власне тіло - перший ворог класного сексу. "Згода тіла з мозком грає в сексі дуже важливу роль, впливаючи не тільки на гостроту відчуттів, а й на силу потягу."- говорить Вайдер.

У тебе дуже насичене соціальне життя

Здорово, що ти регулярно ходиш на вечірки, заводиш нові знайомства і працюєш над своїм іміджем в соціальних мережах. Хто б міг подумати, що такі веселі заходи можуть стати причиною хронічної втоми, виснаження, стресу і ... негативно відобразяться на твоїй сексуального життя. "Це сумно, але у молодих і активних дівчат практично не залишається часу на те, щоб усамітнитися зі своїм партнером в спальні. Більше того, їм ніколи навіть подумати і пофантазувати на цю тему. Я раджу не найромантичніший, але ефективний спосіб: плануй свій секс. Зрештою, викроювати хвилинку, щоб зайвий раз обійняти партнера або написати йому грайливу смс", - говорить доктор Вайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати спокусницею

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 20.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2428

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: