Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 7 фактів про найделікатнішу частину його тіла

7 фактів про найделікатнішу частину його тіла

Хочеш краще пізнати тіло свого чоловіка? Ми розповімо все про найбільш чутливу його частину!

man-woman.jpg (25.71 Kb)
1. Для початку, трохи анатомії. Мошонка - це шкіряний "мішечок" біля основи пеніса, в якому містяться яєчка. Яєчка виконують дві головні функції - виробляють сперматозоїди (близько 150 мільйонів в день!) і виробляють чоловічі гормони (зокрема, тестостерон).

2. Хлопці приділяють більше уваги величині свого члена, але інші інтимні розміри теж мають значення: статистика свідчить, що чоловіки з великими яєчками більше зраджують своїм партнеркам і займаються сексом на 30% частіше.

3. Яєчка - найбільш чутлива і болюча частина чоловічого тіла. Будь дуже обережна!

4. Чим сильніше збуджується чоловік, тим вище піднімаються його яєчка. Якщо ти хочеш трохи відтягнути "фінал", легенько і обережно (див пункт. 2) потягни його мошонку вниз.

5. Оральний секс подарує йому ще більше вражень, якщо ти не обійдеш увагою цю делікатну область. Випробуй різні техніки поводження з яєчками, щоб зрозуміти, що подобається твоєму МЧ, але головне - не забувай про обережність.

6. Яєчка твого хлопця стають ще більш чутливими, коли він стоїть. Спробуйте зайнятися оральним сексом у вертикальному положенні!

7. Знайди маленьку ділянку шкіри, де яєчка з'єднуються з пенісом. Ця частина мошонки - найбільш чутлива до стимуляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ми приховуємо від хлопців у ліжку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 25.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 7061

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: