Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 ознак того, що він тебе хоче

6 ознак того, що він тебе хоче

Про те, що йому ну вже вкрай потрібно зайнятися з тобою сексом - здогадатися легко (очевидно!). А ось експерту з мови жестів Джанін Драйвер цього виявилося недостатньо. Вона помітила ще 6 "гарячих" чоловічих сигналів і розповіла нам, як їх визначити.

mify_o_lubvi_1.jpg (30.15 Kb)
По очах. Коли він дивиться на тебе, його очі починають "блищати", а зіниці - різко розширюються. Він збуджений!

За великими пальцями рук, які він закладає за пояс або за прорізи кишень, тим самим, залучаючи все твою увагу до свого "чоловічого достоїнства".

За його частим дотикам до ... носа! У випадку, звичайно, якщо у нього не застуда. Згідно з доповіддю в Journal of the Royal Society of Medicine, зв'язок між нервовими закінченнями носа і статевого члена має місце бути.

По голосу. У збудженому стані тембр чоловічого голосу стає більш низьким, ніж зазвичай. Перевірено вченими.

За обіймами. Намагаючись налаштувати тебе на сексуальний лад, він притискається до тебе, повільно погладжує плечі і низ твоєї спини. По губах.

Сексуальне облизування губ - не тільки жіноча виверт! У пориві пристрасті чоловіки теж несвідомо закушують нижню губу. Можеш поспостерігати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата з друзями чоловічої статі більш привабливі для хлопців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 06.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4228

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: