Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 6 твоїх недоліків, які він не помічає в ліжку

6 твоїх недоліків, які він не помічає в ліжку

Бути трохи невпевненою під час сексу - цілком нормально, а робити з маленького прищика проблему - ні. У нас для тебе гарні новини: хлопці просто не помічають наших уявних недоліків, коли займаються з нами любов'ю. Щоб остаточно тебе заспокоїти, ми підготували для тебе цю статтю.

rpyifutaekk.jpg (28.15 Kb)
1. Наскільки ти голосна. Чоловіка не налякати рівнем децибел, що видаються тобою під час сексу (набагато гірше, якщо ти зберігаєш гробову тишу). Ти можеш кричати від задоволення або на час замовкнути, щоб зосередитися на своїх відчуттях - він зрозуміє в будь-якому випадку.

2. Те, як підстрибують твої груди. Якщо природа щедро обдарувала тебе пишним бюстом, під час сексу ти можеш відчувати незручність від того, як він колишеться і підстрибує чи не до стелі. Ми тебе прекрасно розуміємо, а ось твій бойфренд - ні. Поки ти переживаєш, він насолоджується процесом і видовищем, яке ти чомусь вважаєш непривабливим.

3. Як виглядає твоє обличчя в момент оргазму. Будемо чесні: ідеально в цей відповідальний момент виглядають тільки герої еротичних фільмів. Тим не менш, комплексувати не варто - мало того, що хлопець не надає значення твоїй оргазмічній міміці, так він ще й прекрасно розуміє, що сам в цей час виглядає... не надто сексуально.

4. Прищі, неважливо, де саме. Чи-то "противні" запалення на спині, попі або врослі волоски, які виглядають, як прищі, в зоні бікіні - він не помічає їх під час сексу! Чоловіки схильні оцінювати всю "картину" в цілому, а не розглядати її недосконалості по мікроскопом - тим більше, в горизонтальному положенні і без одягу.

5. Те, наскільки ти спітніла. Що ти бачиш: злиплі від поту пасма, блискуче обличчя і неприємний запах, ніби зі спортзалу. Що бачить він: сексуальну розпалену кішечку і феромони, феромони, феромони!

6. Щетину. Більшість здорових і дорослих чоловіків прекрасно розуміє, що дівчата - не дельфіни і мають волосся на більшій частині свого тіла. Тому дводенна щетина на ніжках або інших місцях його точно не збентежить. Запам'ятай: під час сексу він просто щасливий бачити тебе голою, з щетиною або без неї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ознак того, що він буде класним коханцем

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 10.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3688

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: