Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 10 речей, які роблять твій образ неохайним

10 речей, які роблять твій образ неохайним

Звичайно, ти не виходиш на вулицю в пом'ятою і тим більше рваною одязі, справно позбавляючись від запраних майок і джинсів. Але є й інші, більш підступні й менш помітні «маркери», що додають твоєму образу неакуратний вигляд.

1-254.jpg (31.04 Kb)
Резинка для волосся на руці
Це не браслет і не годинник - це резинка для волосся, і єдине видиме місце, де їй варто бути, - це твоя голова.

Дві об'ємних сумки разом (і одна з них - полотняна авоська)
Полотняні сумки-авоськи призначені не для повсякденного носіння в якості "додаткової" сумки, а, скоріше, для походів в магазин і інших подібних домашніх справ. Якщо ж ти носиш таку сумку кожен день, то неминуче виглядаєш незібраною та неохайною.

Зачіска в стилі "чи то пучок, чи то хвіст"
Абияк зібране на щось середнє між пучком і хвостом волосся здатне угробити будь-який, навіть продуманий і стильний образ. Тому, якщо тобі належить зустріч з кимось важливим для тебе, витрать пару секунд на те, щоб модифікувати це непорозуміння в звичайний кінський хвіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Утеплюємося: модні светри та кардегани 2015

Видна з-під одягу нижня білизна
Стирчить бретелька бюстгальтера, визирають з-під пояса міні-спідниці стягуючі труси - якщо твоя білизна постійно нагадує оточуючим про свою присутність, то у них може скластися про тебе враження як про нечупару, якій ліньки навіть просто поглянути на себе в дзеркало перед виходом з дому.

Постійні спроби поправити одяг
Твоє оточення - у людей створюється відчуття, що ти не в змозі підібрати собі зручний одяг. Якщо ти не можеш спокійно носити якусь річ, краще не одягай її за межами дому.

a936addd7666d4be2305b979a1553db6_1.jpg (175.86 Kb)

Шерсть твого домашнього вихованця на одязі
Якщо ти думаєш, що це непомітно, ти глибоко помиляєшся - в результаті такого недогляду ти стаєш тією самою "сильною незалежною жінкою» з анекдоту про сорок кішок. Як ти розумієш, твого потенційного бойфренда це зовсім не приверне.

Занадто довгі штани, які волочатьсяпо землі
Ах, як здорово виглядають на зірках кльошні джинси і широкі брюки в підлогу! Тільки от краса цього багато в чому обумовлена й тим, що знамениті модниці носять такі брюки з підборами, не даючи штанам волочитися по землі.

Твоя блузка постійно вибивається з джинсів і спідниць
Блузка, постійно наполовину звисає з-за пояса брюк або спідниці, виглядає неакуратно, а намагатися оселити її назад в громадському місці навряд чи пристойно. Якщо тобі подобається ідеально заправлена блузка, зверни увагу на блузки-боді.

Твої шнурки завжди в безладі
Насправді це, напевно, незначний пункт нашого списку, але в поєднанні з чимось ще з нього він може додатково посилити ступінь неохайності образу.

Складки на рукавах сорочок
Таке трапляється не тільки з сорочками, які ти гладила в поспіху, але і з професійно відпрасованими в хімчистці. Ти можеш попросити свою хімчистку звертати увагу на це або, якщо ти гладиш їх вдома, самостійно стежити за цим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 14.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1966

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: