Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 9 модних тенденцій осені-зими 2016

9 модних тенденцій осені-зими 2016

Перший сніг вже випав, так що давно пора вчити модні тенденції зими-2016, щоб скласти актуальний і теплий гардероб.

problema-nestijkogo-makiyazhu.jpg (29.95 Kb)
70-ті
Вже не перша модна осінь-зима не обходиться без оглядки на епоху 70-х. З цим трендом в зимовий гардероб вдало перейдуть теплі водолазки з принтом, замшеві спідниці і речі з бахромою, як на показах Chloé, Roberto Cavalli і Burberry Prorsum. До речі, замша - один із самих актуальних матеріалів прийдешнього сезону.

Пальто й джемпери з пишними рукавами
Цікавий тренд (правда, вже з 80-х), який ніяк не заважає речам відповідати сезону. Шукай приклади в Balenciaga, і побачиш, що рукави-ліхтарики можуть бути не тільки в районі плечей.

Хутряні шарфи
Те, що буде модно взимку знову. Теплі, затишні і розкішні шарфи з хутра можна носити не тільки з верхнім одягом, але і з спідницями і джемперами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Мода осінь 2015: 10 пальто, які прикрасять твій образ

Спідниця-брюки
Красиві широкі спідниці-штани ідеально підходять для зими (зрештою, під них можна непомітно надіти теплі колготки і не виглядати більше на два розміри!). Правда, спідниця-штани більше йде високим дівчатам. Але спробувати варто всім - раптом сподобається?

Готика
Модна осінь-зима - 2016 радує любительок чорного кольору. Готичний гламур допоможе тобі виглядати стильно й елегантно, з ніг до голови одягнувши чорне, як моделі на показі Calvin Klein.

Речі оверсайз
Об'ємні пальта, а також піджаки і брюки в чоловічому стилі - ось модні тенденції зими-2016. Сміливо одягай верхній одяг з об'ємними плечима, як на показах Gucci, Givenchy і Alexander Wang. Крім того, зверни увагу на пончо, речі більш жіночні, але не менш стильні.

Спідниця-міді
Дуже зручна модна тенденція зими! Така спідниця відмінно підійде і для офісу, і для побачення. Складно знайти дизайнера, який не використав би довжину міді у своїх колекціях.

Оксамит
З цього м'якого і благородного матеріалу в новому сезоні шиють сукні, спідниці, брюки, костюми та комбінезони - словом, майже все! Виглядає дуже елегантно.

Твід
Третій популярний матеріал з модних тенденцій осені-зими після замші та оксамиту. До речі, твід відмінно підходить для холодної погоди. Він послужить вдалим матеріалом як для верхнього одягу, так і для спідниць, жакетів, топів і навіть туфель.

А що тобі подобається з того, що модно взимку? Доповни наш список своїми ідеями!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 15.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2305

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: