Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 6 способів носити блискучі речі і виглядати стильно

6 способів носити блискучі речі і виглядати стильно

Цієї осені блискучі речі суперактуальні. Ти боїшся, що вони перетворять тебе на новорічну ялинку або космонавта? Тоді сміливо читай наш інструкцію про те, як носити речі з блиском правильно!

8608323324a876c12b68c66631_cropped_630x350.jpg (14.24 Kb)
Блискуче плаття
Блискуче плаття - річ вкрай самодостатня і не вимагає додаткових акцентів. Основний момент, на який тобі варто звернути увагу, - плаття не повинне бути переобтяжене деталями, тому віддавай перевагу максимально лаконічному крою і силуету.

Блискуча спідниця
Блискуча спідниця, звичайно ж, більш відповідна для буднів річ, ніж сукня. Найактуальніша довжина сезону - міні А-силуету і плісироване міді. Носи такі спідниці зі светрами грубої в'язки, мінімалістичним чорними водолазками з кашеміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Вони не пара: 7 поєднань, які зіпсують будь-яку дівчину

Блискучий піджак (куртка, бомбер, жакет)
Піджак, декорований паєтками, металізована куртка-косуха або жакет з блискучої тканини - всі ці речі можна по максимуму вписати в casual-гардероб. Просто не забувай про найголовніший модний тренд останніх років - самоіронію. Носи такий піджак з mom-jeans, майкою з забавним написом або принтом і кросівками.

Блискучий топ
Блискучий топ ідеально підходить тобі, якщо ти завжди готова зірватися з подружками в клуб відразу після роботи - днем носи її з чорними укороченими брюками або джинсами, піджаком в чоловічому стилі і взуттям на плоскій підошві, а ввечері заміни зручні броги або кросівки на човники - і сміливо вирушай на вечірку!

Блискуча сумка
Невелика блискуча сумочка - не тільки історія "на вихід". Сміливо носи її в денний час, в тому числі на роботу.

Блискуче взуття
Блискучі човники, кросівки або броги здаються тобі перебором, але ніяк не взуттям на кожен день? Це зовсім не так - блискуче взуття на плоскій підошві "подружиться" практично з всілякими буденними комбінаціями з спідниць, брюк, джинсів, футболок, топів і сорочок. Секрет взуття з блиском в тому, що воно здатна додати стилю навіть у прозаїчний комплект на зразок джинсів-бойфрендів і білої футболки оверсайз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 25.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2263

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: