Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 6 пар взуття, які повинні бути у кожної дівчини

6 пар взуття, які повинні бути у кожної дівчини

Необов'язково безсоромно спускати всю зарплату на туфлі. Але є 8 пар взуття, які необхідні кожній дівчині без винятку!

0f1edbc14aca15508197bf54eb220ac0_cropped_630x350.jpg (10.16 Kb)
Невульгарні ботфорти
Ботфорти життєво необхідні тобі не тільки тому, що це наймодніша взуття поточного сезону, але і просто через те, що це ідеальний варіант зимового взуття - вони високі і теплі.

Ідеальні туфлі-човники
Туфлі-човники - не просто взуттєве must-have, але і в цілому важлива частина базового гардероба. Ці човники необов'язково повинні бути класичними чорними або нюдовими, але вони неодмінно повинні бути ідеальної форми і на комфортному тобі каблуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Новий зимовий тренд: трикотажні сукні

Стильні кросівки
Кросівки давно вже перестали бути частиною спортивної екіпіровки і перемістилися на подіуми модних показів і міські вулиці. Так що без красивих кросівок тобі точно не обійтися.

Взуття в чоловічому стилі
Навіть якщо ти відчайдушна фанатка каблуків, хоча б одна пара в чоловічому стилі тобі неодмінно стане в нагоді. Вибирай на свій смак - броги, оксфорди або, наприклад, лофери, але придбати їх варто. Вони обов'язково знайдуть привід для "виходу".

Балетки
На жаль, реальність така, що більшість балеток дуже швидко втрачають пристойний вигляд і перетворюються на подобу личаків. Щоб цього уникнути, не купуй дешеві моделі зі шкірозамінника, а також відмовся від балеток з круглим носом - саме вони найчастіше і виглядають непривабливо.

Босоніжки
Сандалі або босоніжки на підборах - вирішувати тобі, але найголовнішою їх якістю повинен бути цікавий дизайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 03.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2213

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: