Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 зимових речей, про які ти мусиш забути

7 зимових речей, про які ти мусиш забути

Як не треба одягатися в холодну пору року детально розповість МіЛеді.

1db5085d05f094a13198f68f3da7e7f8.jpg (32.45 Kb)
"Мила" шапка
Шапки "з вушками" і "хвостиками" виглядають відверто дивно і викликають одне резонне питання. А саме: чи пам'ятає її господиня, що давно вже вийшла з дитсадівського віку?

В'язані рукавички без пальців
Їх функціональність вкрай сумнівна - руки все одно мерзнуть, червоніючи і розпухаючи від холоду, а загальний вигляд моментально наближається по стилю до вуличних торговок і квіткарок XVIII століття, які, як вважається, і придумали цей предмет гардероба для того, щоб було зручніше відраховувати монети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-5 наймодніших шарфів цього сезону

Уггі в місті
Вже скільки разів твердили світу про те, що уггі - взуття, не призначене для міста і тим більше для походів на роботу. Але ні - стоптані уггі, нагадують безформні валянки, невблаганно починають заповнювати вулиці міст, варто стовпчику термометра опуститься нижче нульової позначки.

Білі чоботи
Якби ми тільки могли з'ясувати ім'я того, хто придумав зимові чоботи білого кольору (особливо це стосується моделей на підборах і ботфортів на плоскій підошві), і повернутися в минуле, однією модною трагедією було б менше. Але оскільки ми не в силах таке зробити, то нам залишається лише настійно просити тебе ніколи - чуєш, ніколи не носи їх.

Жилетки з хутром
Ні, зрозуміло, в природі - точніше, у світі моди - є жилетки з хутра, які виглядають цілком гідно і мають право на життя в твоєму гардеробі. Але повір, навіть кращих представників "клану" хутряних жилетів не варто носити взимку. По-перше, це виглядає недоречно, по-друге, в них просто-напросто холодно.

Тілесні колготки
Тілесні колготки взимку викликають когнітивний дисонанс - "голі" ноги в -15 ° C виглядають дуже дивно, особливо в поєднанні з чобітьми або (ще краще) уггами і пуховиком.

Комплект з шапки, шарфа і рукавиць
Позірна зручність такої покупки - справжній модний самообман. В результаті ти будеш виглядати або як дитина, чий зимовий гардероб любовно зібраний мамою, або як вкрай лінива панночка. Тому постарайся гармонійно підібрати шапки, шарфи і рукавички, але ні в якому разі не купуй набори аксесуарів "3 в 1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

16:00, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2563

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: