Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 6 секретів, як гарно виглядати без зайвих витрат

6 секретів, як гарно виглядати без зайвих витрат

Як круто виглядати, але не витрачати купу коштів на це? Ми знаємо як тобі допомогти?

6ebbb39a0a699d61d43fa09e823cd640.jpg (19.29 Kb)
Не демонструй лейбли
Акцентування уваги широкої громадськості на брендах, які ти віддаєш перевагу носити, давно стало поганим тоном. Про фейках, щедро прикрашених значками лейблів, навіть і говорити не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 крутих ідей для твого бюстгальтера

Слідкуй за акуратністю
Неохайність - один з головних ворогів стилю. Тому завжди стеж за станом своєї одягу, взуття та аксесуарів - на них не повинно бути плям, помітних пошкоджень і слідів зносу.

Частіше носи білий колір
Total white look завжди виглядає винятково шикарно, особливо восени та взимку. Візьми на замітку цей варіант, але, звичайно ж, не на кожен день.

Не забувай про Інернет-магазини
В онлайн-магазинах можна купити брендові речі за порівняно невеликі гроші, якщо регулярно їх моніторити і відстежувати знижки (тим більше що на розсилку з цією цінною інформацією можна підписатися).

Забудь про стрази і блискітки
Стрази та блискітки мають право на життя хіба що на шалено дорогих кутюрних нарядах. На всьому іншому виглядають дешево.

Не носи дешеві і неякісні прикраси
Такі прикраси тебе зовсім не прикрасять, до того ж біжутерія вже майже століття тому перестала бути поганим тоном - знайти бренд, який виробляє якісні та красиві прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 11.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2519

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: