Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 спідниць, які тобі необхідно мати

7 спідниць, які тобі необхідно мати

Кожну з цих семи спідниць варто надіти хоча б пару разів!

946321eae00936bba53729f9d154e5af_cropped_630x350.jpg (18.47 Kb)
Спідниця-плісе
Спідниці-плісе зараз знову в моді, але ми включили їх до списку не тому: така спідниця (тільки, звичайно ж, розумною довжини) виглядає добре практично на будь-якому типі фігури. Крім того, вона магічним чином здатна і прибрати об'єм з стегон, і додати його при необхідності.

Спідниця олівець
Спідниця-олівець потрібна не тільки офісним працівникам, а й взагалі кожній модній дівчині. Зовсім необов'язково купувати її в чорному кольорі і класичної моделі - вона може бути, наприклад, темно-зеленою або блакитною і з розрізом спереду.

Джинсова спідниця
Джинсові спідниці зараз також в тренді, але обзавестися нею варто в принципі кожній дівчині. Нехай вона буде "традиційного" джинсового кольору, без зайвого декору і вибілених частин. А ось фасон підбери сама в залежності від своєї фігури - ми голосуємо за джинсові міні, міді А-силуету на ґудзиках та спідниці-олівці.

Спідниця new look
New look - синонім жіночності, тому варто купити не тільки плаття такого силуету, але і спідницю. Її ти зможеш вписувати як в строгі класичні образи (доповнюючи блузками, сорочками і водолазками), так і в більш демократичні (з толстовки, футболками або кроп-топами).

Міді-спідниця
Міді підходить будь-якій дівчині незалежно від росту, ваги і форми ніг - ніяка інша довжина не здатна так виразно підкреслити витончені щиколотки. Міді відмінно поєднується і з каблуками, і з плоскою підошвою і підходить до будь-якого випадку.

Спідниця з запахом
Спідниця з запахом дуже добре витягує фігуру і вдобавок виглядає грайливо і жіночно. Надівши її якось, моментально стаєш відданою прихильницею цього фасону, а крім того, можна обзаводитися такою спідницею і в легкому літньому варіанті, і в більш теплому - з щільної тканини.

Шкіряна спідниця
Вона може бути як з натуральної шкіри, так і зі штучної, але хоча б раз ти повинна вигуляти шкіряну спідницю! Вона сексуальна, притягує погляди і будь-який образ робить в хорошому сенсі сучасним. Головне, не носи занадто короткі облягаючі моделі - вони будуть виглядати вульгарно. А ось шкіряна спідниця-олівець або new look міді-довжини стануть відмінним вибором!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 12.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2048

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: