Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 10 найжахливіших помилок для дівчат plus size

10 найжахливіших помилок для дівчат plus size

Ти прекрасна, який би розмір одягу не носила, просто варто забути про найбільш невдалі рішення, які тобі точно не личать...

3jiuhiu33.jpg (19.98 Kb)
Ти купляєш лише чорні речі
Чорний робить тебе стрункою, свято впевнена ти, тому в твоєму гардеробі 10 однакових чорних суконь. Цей міф про чарівний чорний колірне має нічого спільного з реальністю - чорний, навпаки, моментально підкреслить всі складки і недосконалості фігури.

Ти купуєш тільки безформний одяг
Оверсайз-речі не варто купувати дівчатам з формами - плаття-мішок або величезний светр візуально зроблять тебе ще більше. Куди краще підкреслити талію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як носити модні шкіряні брюки?

Ти купуєш багато речей у вертикальну смужку
Купа смугастих речей не здатна зробити тебе стрункішою на кілька розмірів, а уникати, наприклад, горизонтальної смужки, не варто, оскільки її можна обіграти так, що вона буде на твоєму боці!

Ти намагаєшся приховати об'єми драпіруванням
Драпіровка неминуче зробить широкі стегна ще ширше, а проблемний живіт - ще більшим. Краще поекспериментуй із струмуючими тканинами (але не захоплюйся об'ємними речами!).

Ти робиш акцент на декольте
Ні, ми не пропонуємо тобі ховати під одягом декольте, а й переборщувати з відвертістю не варто. На жаль, чимало дівчат plus size грішать цим.

Ти сліпо віриш всім модним тенденціям
Всі підряд тренди добре сидять хіба що на моделях, які їх демонструють, та й то не завжди. Звичайним дівчатам сліпо скуповувати все, що модно, вкрай небезпечно - завжди потрібно тверезо оцінювати свої особливості, фігуру і типаж.

Ти намагаєшся відвернути увагу від фігури строкатим принтом
Зайва строкатість здатна нашкодити твоєму образу не менше, аніж total black look.

Ти зневажаєш коригувальною білизною
Зрозуміло, не варто стягувати все так, щоб неможливо було дихати. Але немає нічого поганого, щоб постійно носити коригуючу білизну, яка допоможе створювати більш плавний і гарний силует, згладжуючи всі недоліки.

Ти купуєш речі не свого розміру
Топ, який тобі малий, не допоможе візуально стати худшою - тебе чекає зворотний ефект. Тому намагайся завжди купувати речі виключно свого розміру.

Ти зневажаєш аксесуарами
Аксесуари можуть допомогти візуально "витягнути" фігуру - поекспериментуй з підвісками на довгому ланцюжку, тонкими і знову ж довгими шарфами, великими сережками і годинами. Уникати ж слід кольє-чокерів і в принципі об'ємних прикрас навколо шиї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 17.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2038

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: