Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 7 стильних речей для будь-якої фігури

7 стильних речей для будь-якої фігури

Сумніваєшся щодо незвичного одягу? Розглядай добірку речей, які красиво підкреслять будь-який образ і фігуру.

f8368e7.jpeg (15.6 Kb)
Блейзер
Модель без лацканів виглядає лаконічно і менш формально, а тому вдало впишеться в самі різні casual та ділові комплекти.

Облягаюча сукня
Плаття фасону "бодікон" однаково добре виглядає на стрункій і пишній фігурах. У другому випадку вибирай більш щільні тканини з цікавими текстурами, які підкреслюють, а не обтягують форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 цікаві ідеї для сукні з комірцем

Джоггер
Мода на спортивні силуети вже давно перетворилася на тренд, актуальний вже не один сезон. Якщо хочеш приміряти тенденцію "спортивний шик", зверни увагу на трикотажні брюки-джоггери. Носи їх з вільними топами, блузами і світшотами, а з взуття підійдуть як снікери, так і ботильйони.

Вільне плаття
Фасон skater dress акцентує увагу на талії і приховує стегна, а тому стане безпрограшним варіантом для різних типів фігури.

Спідниця А-силуету
Такі спідниці діють за тим же принципом, що і skater dress. Зверни увагу на моделі зі складками і оборками, які надають виробу додатковий шик і об'єм.

Спідниця-олівець
Елегантна облягаюча спідниця створює витончений силует, демонструючи головні достоїнства жіночої фігури. А щоб образ виглядав ефектніше, не забудь про витончені туфлі.

Комбінезон
Ідеальний комбінезон повинен "сидіти" по фігурі, але ні в якому разі не облягати її і не бовтатися. Вибирай стримані моделі з акцентом на талії і декольте, яке привертає увагу до красивих грудей, плеч і ключиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 23.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1673

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: