Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 6 ознак несмаку твого взуття

6 ознак несмаку твого взуття

Враховуючи те, що краса криється в деталях, давай розберемося, які саме елементи псують зовнішній вигляд твоїх туфель.

1179882-161413-4x183262.jpg (26.61 Kb)


Занадто масивна платформа
Чим масивніше платформа, тим більш дешевими виглядають туфлі. Особливо це стосується прихованої платформи, яка робить носки схожими на копита. Туфлі без такої важкої основи виглядають елегантніше, а якщо ти все ж не можеш відмовитися від платформи, вибирай варіанти менш масивні і для зручності підкладай в туфлі гелеві устілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-10 порад для тих, хто любить каблуки

Неправильний розмір
Погана посадка псує зовнішній вигляд як одягу, так і взуття. До того ж, в такому взутті незручно ходити. Візьми за правило не купувати туфлі, які не підходять тобі за розміром. У надії розтягнути їх, ти ризикуєш даремно витратити свій час і гроші.

Громіздкий декор
Складна обробка, прикраси або поєднання текстур - будь-який декор повинен бути використаний в міру. Борись з поривами купити яскраве і неординарне взуття. Для початку подумай, що саме тебе привабило в даній парі. Це може бути матеріал, конкретні деталі або колір. Пошукай в інших магазинах туфлі в подібному стилі і зупинись на максимально зручній і універсальній моделі.

Забагато принтів
Якщо ти любиш яскраві кольори, вибирай взуття, на яких зображений тільки один з них. Запам'ятай правило: все добре в міру.

Поношений вигляд
Злегка поношений каблук - це не проблема, а ось потертості і вм'ятини на взутті миттєво кидаються в очі. Щоб взуття служило довше, потрібно за ним доглядати. Приміром, туфлі з гострим носом наповнюй папером і бережи так в періоди, коли ти їх не носиш.

Сліпучий блиск
Туфлі тілесного, чорного або білого кольору добре виглядають як в матовому, так і в лакованому варіанті. Чого не скажеш про моделі більш насичених відтінків, особливо, якщо взуття зроблене зі штучної шкіри. А якщо ти все ж мрієш про яскраві, але стильні гармонійні туфлі, вибирай моделі із замші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 27.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2361

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: