Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 6 речей, що зіпсують твій новорічний образ

6 речей, що зіпсують твій новорічний образ

Ми знаємо 7 речей, від яких краще відмовитися в новорічну ніч, щоб потім не ховати фотографії зі своєю участю!

7599e1a0a37bf74a3f237967f5da5333.jpg (34.31 Kb)
Дешеве вечірнє плаття
Хочеться виглядати як кінозірка на червоній доріжці, але витрачати такі гроші на дизайнерський наряд для однієї ночі? Тому куплю я дешевий криво зшитий аналог! Подібна філософія зазвичай призводить до купівлі сукні в підлогу а-ля русалка, яка підкреслить всі недоліки фігури. Краще одягни маленьке чорне плаття або ж збери незвичайний образ, обігравши в ньому яку-небудь блискучу річ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:4 ідеї для новорічного манікюру

Занадто дороге плаття
Зворотний бік медалі - занадто дорогий дизайнерський наряд, надівши який, ти проведеш всю ніч, в паніці. Новий рік - час веселощів, а не обтяжливих думок про те, що робити, якщо хтось переверне на тебе тарілку олів'є або на поділ сукні потрапить іскра від феєрверку. Якщо ти не запрошена на манірну звану вечерю у посла в Новий рік, краще прибережи дорогущий наряд для іншого випадку.

Помітна дешева біжутерія
Величезні сережки і "шикарне" кольє, що висить каменем на шиї відверто дешева біжутерія "на один раз", вона ніколи не виглядає добре, тому, якщо ти не готова витрачатися заради однієї ночі в році на нову якісну біжутерію або ювелірні вироби, радимо зупинитися на перевірених улюблених прикрасах.

Мішура в якості аксесуару
Ми не знаємо, хто і коли вирішив, що обмотуватися мішурою і ходити так всю ніч - це нормально. Ні, ненормально - це виглядає дуже дивно, адже ти ж не новорічна ялинка.

Костюм Сніжинки або Снігуроньки
Якщо ти запрошена на карнавал, то питань немає, але от доросла дівчина в костюмі Снігуроньки без приводу виглядає дивною. Це ж стосується і інших казкових персонажів, від Лисичок до Сніжинок.

Тапочки в поєднанні з сукнею
Навіть якщо ти відзначаєш свято вдома, в колі сім'ї і близьких друзів, але ж ти не полінувалася надіти це гарне плаття? Так що ж заважає доповнити його човниками або хоча б балетками?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 06.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2052

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: