Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 5 порад як носити лофери

5 порад як носити лофери

Найпрекрасніше - це те, що лофери не тільки стильне, але і дуже зручне і практичне взуття. Їх можна носити щодня, не боячись мозолів і великих відстаней. Як і з чим носити лофери? Про це читай у нашому матеріалі...

88581184.jpg (14.53 Kb)


Лофери - це модель туфель без застібок, схожих на мокасини, але відмінних жорсткою підошвою і низьким, широким, часто масивним каблуком. Часто це взуття доповнене якою-небудь деталлю: бахромою або пензликом зі шкіри, бантиком, пряжкою, перемичкою з прорізом і так далі.

Як підібрати одяг до лоферів?

1. Укорочені брюки - один з улюблених компаньйонів лоферів.
У такому образі ти будеш виглядати ніжною і в той же час активною і рухомою дівчиною. Загалом, сміливо носи такий комплект, комбінуючи з майками і блузками, якщо не боїшся підвищеної уваги до твоїх ніжок, звичайно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 образи з сукнею-комбінацією

2. Інша справа - поєднання з мереживними і повітряними спідницями і сукнями.
Додай піджак і стильний клатч. Такий образ буде виглядати богемно і заманливо. Крім того, якщо ти звикла носити спідниці з підборами, то існують різновиди доферів і з каблуком або танкеткою.

3. Якщо романтика - це не твоє, то шорти - відмінний варіант.
У більш холодну пору можна надіти колготки або контрастні гольфи - і твій образ не залишиться непоміченим. Потрібна лише крапля сміливості.

4. Завужені джинси та спідниці-олівці, а також костюми - друзі ділових людей.
Строгий одяг зовсім не виключає стильних лоферів в твоєму комплекті. Лофери на товстій підошві відмінно підкреслять твою індивідуальність навіть в офісі, а якщо завершити образ об'ємною сумкою і модною хусткою, то не виключена ймовірність стати іконою стилю. Та й до дрес-коду ніхто не зможе причепитися.

5. Довгі в'язані светри або пухнасті світшоти також будуть гарним вибором.
Не забувай, що варіантів настільки багато, що є навіть утеплені зимові лофери. Тому можеш не хвилюватися, що в холодну погоду тобі доведеться проміняти улюблене модне взуття на обридлі "тімберленди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 11.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2711

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: