Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Фітнес / 7 вправ для сексуальної фігури

7 вправ для сексуальної фігури

Які тренування допоможуть обзавестися спокусливими формами..? Про це вже знає МіЛеді!

690x901_0xd42ee42d_5376810541445416533.jpeg (37.6 Kb)
Розгинання стегна з амортизатором: Закріпіть амортизатор на щиколотці, відведіть ногу назад до кута 45*, утримуйте це положення. Потім поверніть ногу у вихідне положення. Виконуйте вправу на кожну ногу, роблячи 3-4 підходи по 20 повторень.

Присідання пліє з обтяженням (гантелі, штанги, тренажер Смітта): Ноги на ширині плечей, стопи розгорнути назовні на 45*. Присідайте до прямого кута в колінному суглобі і повертайтеся у вихідне положення. Виконуйте вправу по 3-4 підходи 15-20 разів.

Випади c обтяженням: Візьміть у руки додаткове обтяження (гантелі, гирі), ступніть назад і виконайте присідання, щоб кут в колінних суглобах дорівнював 90*. На видиху відштовхуйтеся ногою і повертайтеся у вихідне положення. Виконуйте вправу по 3-4 підходи по 15-20 повторень на кожну ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 вправ для швидкого схуднення

Віджимання від підлоги: Початкове положення - упор лежачи. Виконайте згинання в ліктьовому суглобі до кута 90* і поверніться у вихідне положення. Повторіть по 3-4 підходи 15-20 разів.

Зворотні віджимання від опори: Поставте кисті на опору, направивши пальці на себе, спина вертикально, ноги злегка зігнуті в колінних суглобах, стопи спираються на підлогу. Виконайте згинання в ліктьовому суглобі до кута 90*, утримуючи спину у вертикальному положенні, і поверніться у вихідне положення. Повторіть 15-20 разів по 3-4 підходи.

Планка: Упор лежачи, кисті під плечовим суглобом, спина і таз повинні формувати пряму лінію. Утримуйте це положення по 30 секунд, намагаючись збільшити час утримання до 3-5 хв.

Фронтальна планка: Упор лежачи на правій (лівій) руці боком, ліва (права) рука спрямована вгору. Утримуйте це положення починаючи з 30 секунд, прагніть збільшити час утримання до 3-5 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 22.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2331

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: