Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Фото / 7 правил вдалого selfie: інструкця для чайників

7 правил вдалого selfie: інструкця для чайників

Створення красивих фотографій - це ціла наука, яка стане в нагоді і для такого несерйозного жанру, як СЕЛФІ. Навіть якщо ти не плануєш випускати збірку своїх selfie, як Кім Кардашьян, ці поради точно будуть тобі корисні!

monalisaducklips.jpg (33 Kb)
Знайди хороше освітлення

"Немає нічого гірше, ніж величезна тінь на обличчі, - відзначає фотограф і блогер Кендіс Лейк. - Найкраще повертати обличчя прямо до сонця. В середині дня, коли сонце знаходиться високо, тіні забезпечать тобі мішки під очима. "Золотий" час для фотографій - схід і захід сонця".

Що стосується знімків в приміщенні, їх краще робити біля вікна. "Приємне, природне освітлення забезпечить тобі гарний selfie, - міркує б'юті-блогер Мішель Фен. - Одна з моїх хитрощів - білий аркуш паперу під підборіддям, який відбиває світло, осяває обличчя і допомагає позбавитися від ефекту другого підборіддя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зірки роблять в Instagram? [ФОТО]

Будь собою

"Посміхайся - і жоден знімок не вийде поганим, - радить Лейк. - А якщо ти хочеш більш серйозний вид, спробуй "посміхатися очима", як Тайра.

Думай оригінально

"Не варто повторювати "качине обличчя" Кім Кардашьян, - рекомендує зоряний візажист Нік Барозу. - Якщо ти відчуваєш себе скуто, вийди з кадру, потім знову направ на себе камеру і зроби різкий знімок. Так у тебе буде менше часу на самоосмислення".

Пробуй різні пози

Нік Барозу також акцентує увагу на тому, що не всі знають свої ідеальні ракурси. "Зазвичай я роблю 5-6 різних знімків і вибираю кращий. Потрібно пробувати і оцінювати результат".

Для багатьох людей кращий ракурс для selfie - трохи вище рівня очей. Крім того, не обов'язково дивитися прямо в камеру. "Не всім підходить прямий погляд. Відведи його, але не повертайся в профіль, а лише злегка поглянь в сторону", - каже Барозу.

Враховуй задній план

Найвдаліші selfie зазвичай супроводжуються захоплюючим бекграундом або, навпаки, найпростішим фоном. Важко визначити золоту середину, тому радимо взяти це правило на озброєння.

Користуйся правильними фільтрами

Підходящий фільтр миттєво перетворить будь-який знімок у гарну картинку, зробивши його по-справжньому барвистим і живим.

Не перестарайся

Роблячи selfie, розслабся і отримуй задоволення! "Суть selfie в тому, що вони несерйозні. Якщо на фото здається, що ти витратила на макіяж цілу годину або твоя поза вимушена, ти робиш все неправильно", - переконаний Нік Барозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 12.10.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1802

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: