Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 4 натуральні маски для швидкого росту волосся

4 натуральні маски для швидкого росту волосся

Якщо ти мрієш про довге волосся, але терпіння чекати на його відрощення у тебе немає, не впадай у відчай. Ми пропонуємо тобі ефективні маски домашнього приготування для швидкого росту волосся, які зміцнять структуру волосся і наповнять його блиском і пружністю.

tjdcod7tnrm.jpg (43.33 Kb)
Цибулева маска

Тобі знадобляться ріпчаста цибуля і мед. Спочатку натри цибулю на дрібній тертці, а потім отриману кашку перемішай із медом (на одну частину меду - чотири частини ріпчастої цибулі). Увітри цю суміш в коріння. Потримай її на волоссі не менше 40 хвилин, а після цього змий теплою водою. Не використовуй після процедури шампунь.

Кропив'яний відвар

Тобі буде потрібно 100 грам кропиви (листя), 6% оцет (500 грам) і 0,5 літра води. Вари листя кропиви приблизно пів години у воді, змішаній з оцтом. Застосовуючи цю маску десять днів поспіль, без використання шампуню, ти помітиш, як швидко почне рости твоє волосся.

Маска з цибулі та коньяку

Візми коньяк, цибулю і корінь реп'яха. Цибулю пропусти через соковижималку. Паралельно зроби реп'яховий відвар. Потім візьми коньяк і змішай його з цибулею і відваром з кореня реп'яха в пропорціях 1: 4: 6 і ретельно перемішай суміш. Цю маску потрібно тиждень поспіль втирати в шкіру голови. Після нанесення залиши маску на волоссі на годину, а потім змий її теплою водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красиве волосся за допомогою препарату для печінки

Маска з соку алое і коньяку

Тобі знадобиться сік алое, коньяк, мед і один яєчний жовток. Пропорції інгредієнтів рівні. Їх потрібно ретельно змішати до отримання однорідної маси. Маску нанеси на всю довжину вологого волосся. Зверху одягни шапочку для душу і вкутай голову в рушник. Походи годину, а потім змий маску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 07.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2917

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: