Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 8 способів прискорити ріст волосся

8 способів прискорити ріст волосся

Відомо, що рост волосся це індивідуальний процес кожної людини, на швидкість якого впливають як спадкові, так і біологічні особливості організму. Проте, декілька сантиметрів своїй шевелюрі можна додати завдяки таким 8 способам.

yak-priskoriti-rist-volossya.jpg (10.14 Kb)
1. Підстригати
Волосся потрібно частіше підрізати, хворі волосся з посіченими кінцями ростуть погано .. Щодня ми користуємося фенами і різноманітними плойками, що, безумовно, сушить волосся. Позбавляючись від посічених решт, ми програмуємо волосся швидше відростати.

2. Масаж голови гарячою олією
Один їх ефективних способів зробити волосся товщі, сильніше і здоровіше - це масаж голови теплим маслом. Розігріте масло потрібно втерти в шкіру, залишити на 15-25 хвилин, потім помити голову. Використовувати можна реп'яхову або касторову олію. Процедуру повторювати 2 рази на тиждень.

3. Яєчний білок
Вітаміни, які містить яєчний білок, мають цілющі властивості. Все що потрібно, розбити кілька яєць, відокремити жовток від білка і нанести білок на волосся. Тримати таку маску від 10-ти до 30-ти хвилин. Результат не змусить себе чекати. Вже після першої маски, волосся буде виглядати набагато здоровіше.

4. Пити воду
Якщо Ти будеш випивати 8 склянок води в день, то не тільки відчуєш себе краще, а ще й оздоровити своє волосся. А здорові волосся росте швидше.

5. Розчісувати волосся
Розчісувати волосся потрібно близько 4 разів на день. Це стимулює роботу волосяних фолікул, які стимулюють ріст волосся.

6. Обережно користуватися феном і щипцями
Сушка і випрямлення огидно впливає на наше волосся. Потрібно постаратися скоротити використання хоча б до 4-х разів на тиждень. І Ти побачиш, наскільки волосся стають здоровішими.

7. Протеїни
Те, що ми їмо, теж впливає на ріст волосся. Вживання білка сприяє правильній роботі фолікул. Риба, молоко, яйця, банани - всі ці білкові продукти корисні нашим волоссю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

8. Картопляний сік
Ріст волосся напряму залежить від кількості вживаних вітамінів, найбільш затребуваний вітамін В. Для росту волосся можна робити картопляну маску (терту картоплю нанести на волосся).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 29.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 1927

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: