Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Догляд за волоссям, Догляд за тілом / 10 кращих натуральних продуктів для догляду за шкірою і волоссям

10 кращих натуральних продуктів для догляду за шкірою і волоссям

Всі ми звикли довіряти турботу про свою красу красивим баночках з кремами і сироватками, гелями і бальзамами, які (як ми сподіваємося) опиняться чудодійними. У той же час дуже ефективні і, що важливо, натуральні засоби для догляду за шкірою і волоссям очікують нас в простих продуктових магазинах.

12cffd592bf617b5a3f1eed205fdb2_cropped_630x350.jpg (11.12 Kb)
Авокадо
Як використовувати? М'якоть авокадо, перетворена в кашку, може стати корисною маскою для обличчя. До авокадо в такому вигляді можна додати ложку вершків і яєчний жовток, а потім перемішати все разом. Маска зволожить шкіру, зніме запалення і роздратування .

Оливкова олія
Як використовувати? Оливкова олія в якості маски для волосся - це улюблений SOS-засіб моделей: коли волосся стає сухим і ламким після численних фарбувань, гарячих укладок, врятувати шевелюру вдається завдяки пом'якшувальною та поживним властивостям цього масла. Дівчата наносять його на коріння волосся, а також на сухі кінчики.

Мед
Як використовувати? У масках для обличчя (переконайся, що на мед у тебе немає алергії). Змішавши мед з яєчним жовтком, ти отримаєш ще й відмінну маску для волосся, яка порадує тебе відновлюючими властивостями.

Огірок
Як використовувати? Огірковий сік - як лосьйон (він освіжить шкіру, поверне їй тонус, позбавить від пігментних плям і вугрів), огіркову скибочку - для вмивання (протри ним обличчя - шкіра тут же посвіжішає), огірковий "кружечок" - на допомогу області навколо очей ( від набряків, мішків і синців під очима не залишиться й сліду). А надати шкірі здоровий вигляд допоможе маска з тертого огірка і яєчного білка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 рецепти, щоб прибрати мішки під очима в домашніх умовах

Цукор
Як використовувати? Натуральний цукровий скраб ти отримаєш, змішавши інгредієнт з оливковою або мигдальною олією. Сміливо натирай їм шкіру для відлущування ороговілого шару!

Вишня
Як використовувати? Зроби вишневу маску для обличчя (розімни ягоди в кашку, але не тримай на обличчі довго, щоб шкіра не забарвилася в червонуватий відтінок). Вона забезпечить шкірі захист від негативних зовнішніх впливів, а також вирівняє колір обличчя, покращуючи мікроциркуляцію.

Папайя
Як використовувати? Маска з папайєю допоможе привести шкіру в норму, якщо на ній є запалення, подразнення і набряки. При цьому тримай м'якоть і сік фрукта подалі від волосся! Речовина папаїн в його складі руйнує кератин, а значить, послаблює волосся і зовсім перешкоджає їх зростанню.

Лимон
Як використовувати? Протираючи шкіру соком лимона, можна позбутися проблеми розширених пор, а також темних плям на шкірі. Нанеси сік на грубу шкіру на ліктях і ногах - вона пом'якшиться. Змішай сік з натуральним йогуртом - отримаєш маску, яка допоможе в боротьбі зі зморшками. А при використанні на волоссі сік лимона допоможе тобі отримати природне освітлення пасм - знову ж таки завдяки відбілюючим властивостям.

c22aac567aac776fcd5db0feee9e8f71.jpg (15.47 Kb)

Зелений чай
Як використовувати? Ти можеш протирати обличчя ватним диском, змоченим в добре завареному зеленому чаї (такий "лосьйон" допоможе очистити шкіру, пом'якшити її, не допустити подальшої появи прищів). Є варіант "заморозити" чай, а потім вмивати обличчя кубиками чайного льоду.

Яєчний білок
Як використовувати? Білок проявить свої здібності в масках для обличчя (з лимоном, медом, крохмалем та іншими інгредієнтами) і особливо допоможе жирній шкірі - позбутися "маслянистого" блиску і розширених пор. Білкові маски корисні і волоссю - надають їм блиск, пружність, пишність, стимулюють їх зростання, позбавляють від лупи і випадання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 14.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1729

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: