Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 4 несподівані поради з догляду за волоссям, які змінять твоє життя

4 несподівані поради з догляду за волоссям, які змінять твоє життя

Гарне волосся - це простіше, ніж ти думаєш, якщо не тільки доглядати за ними, але ще й знати кілька хитрих лайфхаків. Деякі з них ну дуже дивні!

19684_original.jpg (27.12 Kb)
Крем для обличчя зволожує кінчики
Є безліч прекрасних засобів, які здатні відновити сухі кінці, але не гірше з цим завданням справляється звичайний зволожуючий крем для обличчя. Він містить елементи, які здатні наситити вологою не тільки шкіру, але і волосся! Але пам'ятай, що для цієї мети найкраще підійдуть нежирні легкі текстури, наприклад гелі. Краплю засобу нанеси на долоні, розітри і розподіли по волоссю. По-перше, позбудешся пухнастості, по-друге, зробиш сухі кінці візуально більш здоровими і блискучими.

Чорний чай замість лаку для волосся
Звичайний чай здатний замінити лак несильної фіксації, не завдаючи при цьому твоєму волоссю ніякої шкоди. Завари дві ложки чорного чаю склянкою окропу, налий рідину в пульверизатор і розпороши на локони. Зачіска дійсно триматиметься довше! І в господарстві економія, і волосся скаже "спасибі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-3 найефективніші маски для волосся з льону

Зубна щітка плюс лак для волосся
Якщо ти прихильниця ідеально-гладкого кінського хвоста, то цей лайфхак повинен значно полегшити тобі життя. Замість того щоб розпорошувати лак на голову, створюючи не самий естетичний ефект брудного волосся, нанеси засіб на зубну щітку (не ту, якою ти чистиш зуби, зрозуміло!) І Пригладь таким чином всі волоски, що вибиваються. До слова, саме цей спосіб використовують моделі під час зйомок, щоб гладка зачіска виглядала ідеально.
 
Пудра, щоб освіжити зачіску
Таке часто буває - з ранку голова ще виглядає чистою, а вже до вечора здається не зовсім свіжою. Якщо волосся виглядає злегка жирними, а в тебе ще купа планів на вечір, врятувати ситуацію може звичайна компактна пудра! Великим пензлем нанеси пудру на коріння волосся, а потім розчеши, щоб струсити залишки. Головне, не забудь після цього гарненько помити кисть з милом, перш ніж використовувати її для обличчя, інакше доведеться уважно вивчати статті про те, як позбавитися від прищів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 20.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2256

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: