Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / 5 міфів про волосся, які тобі розповідають в салоні краси

5 міфів про волосся, які тобі розповідають в салоні краси

1. Тобі не потрібне мелірування так часто
Більшість стилістів вважають, що при кожному фарбуванні коренів (якщо ти не змінюєш тон в цілому) тобі потрібно заново освітлювати пасма. Це не так! Грамотний колорист просто складе новий рецепт змішування тонів і завдасть на корені темніший відтінок, розтягнувши його по довжині, а вже прояснені пасма протонує іншим складом. Якщо тобі кожен раз фарбують все волосся в один тон, а потім заново роблять мелірування (шатуш, балаяж, омбре) - задумайся про кваліфікацію майстра!

th_1401269303.jpg (163.78 Kb)

2. Тобі не потрібні відновлювальні процедури
Часто перед фарбуванням стилісти-колористи кажуть, що волосся жахливо виснажене, і, перш ніж фарбувати, його потрібно відновити. Якщо ти сама не вважаєш, що твоє волосся погано себе почуває (а кому як не тобі це знати?), сміливо відмовляйся. Якісні фарби самі по собі доглядають за волоссям, а якщо ти хочеш відновлювальних процедур, зроби їх вдома сама, завдавши спеціальні маски або масла.

3. Тобі не потрібно купувати всі засоби однієї марки
Витратитися варто на хороший шампунь. А на бальзамах, масках, укладальних засобах ти сміливо можеш економити. Саме процес якісного очищення без пересушування волосся дійсно важливий, а пом'якшувальні засоби більш бюджетних марок працюють нітрохи не гірше дорогих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Універсальні відтінки волосся, які підійдуть абсолютно всім

4. Тобі не потрібно стригти волосся раз на місяць
Те, що при частих стрижках волосся росте швидше - міф. Волосся, як ти знаєш, росте від кореня, і цей самий корінь поняття не має, що там відбувається з кінчиками волосся. Якщо волосся не січеться, а форма стрижки тебе влаштовує, немає ніяких причин підстригати кінчики.

5. Тобі не потрібно мити голову кожен день
Незважаючи на те що на шампунях пишуть "підходить для щоденного використання", єдина причина мити голову щодня - якщо твоє волосся швидко брудниться і втрачає вигляд. Ясна річ, якщо щодня мити волосся (особливо довге), шампунь скінчиться швидше, ти підеш за новим, і хто тут у виграші - очевидно. Тонке, кучеряве, сухе, фарбоване волосся оптимально мити через день або раз на три дні.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 22.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2312

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: