Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Догляд за волоссям / Модні відтінки волосся 2017

Модні відтінки волосся 2017


Колір волосся грає вирішальну роль в створенні модного образу. Він не тільки підкреслить твій ідеальний стиль, а й підніме настрій. Дізнайся, які модні кольори волосся будуть в наступаючому 2017 році.

0452_5be46ac535588a040f8dde73b362f5_winter_care_hair_f.jpg (82.72 Kb)

Блондинки


Основний колір волосся мода весна-літо 2017 року - блонд, особливо його теплі і приємні пісочні відтінки. Волосся можуть створювати ефект вигорілості після курортного сонця. Модний колір волосся блондинкам і власницям світлої шкіри будуть такі смачні відтінки, як карамель, мед і золото. Вони додадуть образу свіжості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
-Сухі кінчики і жирне коріння волосся: як доглядати за змішаним типом волосся
-11 щоденних звичок для красивого волосся
-Чий IQ вищий - блондинки чи брюнетки

Брюнетки


Актуальні кольори - чорничний і всі відтінки чорного, відливають карамеллю, золотом, шоколадом. Смагляву шкіру ефектно підкреслять каштанові відтінки "кава", "кориця "," каштан ", а " гіркий шоколад " зробить світлі очі більш виразними. Для тих, хто любить щось більш незвичайне, вибрати червоно-золотий, він вважається наймодніший колір 2017 року. Багато хто вважає, що це пов'язано з впливом символу 2017-рік Півня за китайським календарем.

Русяві та руді


На думку стилістів, русявий - один з наймодніших кольорів волосся 2016-2017 років. Він універсальний і йде практично всім дівчатам. Що стосується, рудих відтінків, то модним буде діапазон колірної гами від світло-мідного до червоного.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 06.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 5266

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: