Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Зачіски / 5 швидких літніх зачісок

5 швидких літніх зачісок

Скільки простих літніх зачісок ти знаєш? Хвіст, коса і пучок? А ми знаємо ще кілька простих варіантів, які приємно освіжать річний образ. Як і завжди, вся справа в дрібних деталях. Додаємо один новий елемент і отримуємо абсолютно нову зачіску.

386cf583f3d6e1dd32e9d806668c911e.jpg (35.99 Kb)


Коса в розпущеному волоссі
Невелика робита і - вуаля! - Зачіска в стилі "богемний шик" готова. Косу можна заплести уздовж обличчя або майже на потилиці, залежно від фантазії. Не обов'язково доповнювати косу хвилями, можна вплести в неї нитку бісеру, ланцюжок, або стрічку з намистинами. Головне: не роби волосся занадто ідеальними, головна фішка цієї зачіски - недбалість.

3fbac14f1c1d75811530d36c9b45982f.jpg (37.25 Kb)
Вигадливі невидимки
Шпильки, які багато хто з нас намагаються ховати, тепер можна показувати і навіть потрібно. Провідні стилісти-перукарі рекомендують створювати з них візерунки на волоссі. Наприклад, заколоти цілим десятком невидимок чубок. Не обов'язково використовувати класичні чорні і золотисті шпильки. Експериментувати можна і з кольоровими. Важливо при цьому не переборщити з кольором, щоб не виглядати смішно.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як правильно вибрати відповідну довжину волосся

44b.jpg (35.65 Kb)
Закручений хвіст
Ця проста зачіска завжди добре виглядає. Зробити її простіше простого, а твій образ вона урізноманітнює і вдень, і ввечері. Зав'яжи звичний хвіст трохи нижче ніж зазвичай, розділи волосся над гумкою навпіл і протягни. Якщо дозволяє довжина, можна два рази.

ca95379f71bd2b1fda59f99df6db689c.jpg (.56 Kb)
Хвіст з косою
Ще один варіант зробити звичайний хвіст незвичайним. Просто заплети кілька пасом зі скронь в недбалі коси і збери все волосся у хвіст. Можна додати кокетливу резиночку.

34535.jpg (43.02 Kb)
Незвичайний аксесуар
Вигадливі аксесуари може значно пожвавити образ. Додай до звичайного пучку яскраву хустинку і вийде нова зачіска. Головне, дотримуйся помірності. Занадто багато помітних аксесуарів зіграють проти тебе, а ось вишукана хустинка буде ідеально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 12.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1563

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: