Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Зачіски / 8 незвичайних способів зробити красиві локони

8 незвичайних способів зробити красиві локони


Локони - це одна з найбільш універсальних укладок, яка виграшно виглядає як в офісі, так і на вечірньому заході. Вісім способів завивки волосся, які зможе освоїти кожна дівчина.

690x1035_0xd42ee42d_1213796814336910.jpeg (45.15 Kb)
Найбільш очевидний спосіб створити локони - це скористатися плойкою або брашингом з феном. Щоб прискорити процес укладання, можете зібрати волосся у високий хвіст, накрутити кінці, а коли вони охолонуть - розпустити.

Традиційний спосіб створити красиві локони за допомогою бігуді, теж не варто скидати з рахунків. Перед сном вимийте голову, підсушіть волосся рушником, нанесіть мус і накрутіть шевелюру на бігуді. Вранці ж зробіть контрольний постріл, просушивши волосся феном, - і, вуаля, укладка готова.

Але існують і більш незвичайні варіанти укладок. Наприклад, за допомогою тканини, папірців або щільних серветок. Скрутіть шматочки тканини або папірці в трубочку, що нагадують бігуді, і на них накрутіть волосся. Чим дрібніше будуть заготовки, тим, відповідно, менше буде діаметр локонів. Тут вже вирішувати вам, якого ефекту ви хочете добитися - "дрібного біса" або голлівудських кучерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити модну зачіску - волосся на бік [ФОТО]

Укладку "дрібний біс" можна повторити і більш швидким, але травматичним для волосся способом. Краще не вдаватися до цього варіанту частіше, ніж один раз на місяць. Головне після неї відновлювати волосся олією або якою - небудь живильної маскою. Для такої зачіски вам будуть потрібні шпильки, невидимки або олівець і утюжок. Розділіть волосся на дрібні пасма і кожне окремо туго накрутіть, наприклад, на шпильку і затисніть її утюжком. Потримайте майбутній локон пару секунд, щоб волосся нагрілося. Після чого акуратно розпустіть їх. І так пасмо за пасмом, а в кінці зафіксуйте все лаком.

Трубочки для напоїв теж можуть стати альтернативою бігуді, які підкажуть, як створити локони. Накрутіть на них волосся і зав'яжіть вузлик з кінчиків трубочки. Якщо буде погано триматися, то можна зверху перехопити гумкою. З такою конструкцією потрібно переспати, а вранці розв'язати її і збити волосся руками.

Шнурки теж підійдуть для створення локонів. Щоб вам було легше, прикладіть до шнурка простий олівець і оберніть навколо нього пасмо, зав'яжіть вузлик і витягніть олівець. І так по всій голові. На перший погляд цей варіант здається складним, але тут вся справа в тренуванні. Пара укладок - і ви станете справжнім професіоналом, який зможе створити неймовірний шедевр з підручних матеріалів.

Створити локони можна, як перебуваючи вдома, так і на роботі. Надіньте на голову гумку-пов'язку, щоб вона була зверху основної маси волосся. Кінчики загорніть всередину, щоб у вас вийшла так звана грецька укладка. В кінці дня розпустіть волосся, збийте їх руками і збризніть лаком. Такий простий прийом може замінити похід в салон краси.

Якщо вам не хочеться особливо морочитися і щось вигадувати, просто заплетіть косичку з вологого волосся, а кінчик закрутіть так, щоб вийшло колечко. Закріпіть зачіску гумкою, але не дуже туго, і лягайте спати. Вранці, якщо відчуєте, що волосся вогкувате, досушіть їх феном. А зверху пройдіться праскою, затискаючи косу між пластин. Природні локони готові!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:44, 03.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4854

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: