Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 10 найкорисніших продуктів у світі

10 найкорисніших продуктів у світі

Кожен день їж щось з цього списку і будеш стрункою, здоровою і красивою!

cc759235e1c4c885bc89fe5cb5936199_cropped_630x350.jpg (30. Kb)
Черешня
Ягоди черешні містять біологічно активні речовини кумарини, оксикумарини. Вони запобігають утворенню тромбів, виводять з організму продукти розпаду, знижують рівень холестерину. Саліцилова кислота, що містяться в ягодах черешні, має знеболюючу дію. А йоду в ягодах черешні міститься 274 мг на 100 грам ягід, що робить її дуже корисною для профілактики захворювань щитовидної залози. Високий вміст калію дозволить тобі забути про набряки, а калорійність черешні при всьому цьому - всього 48 калорій на 100 грам!

Огірки
Яку користь може принести овоч, 95% якого складає вода?!? Насправді огірок містить вітаміни групи В і глютамінову кислоту, яка забезпечує якісну роботу нейронів головного мозку. Крім того, огірок корисний для волосся і здоров'я шкіри, оскільки багатий кремнієм, і підшлункову оздоровлює, оскільки містить цинк.

Полуниця
У полуниці міститься більше вітаміну С, ніж у лимоні, а смакові відчуття непорівнянні! Полуниця врятує тебе від анемії: у ній багато заліза. А найприємніше в тому, що полуниця підвищує лібідо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, що прискорюють старіння шкіри

Брокколі
Не новина, так? Це овоч містить всього лише 2% вуглеводів, зате багатий білком. Але навряд чи ти знала, що броколі допомагає запобігти серцево-судинні захворювання, так як багата калієм і магнієм. А ще брокколі схожа на полуницю, в тому сенсі, що підсилює статевий потяг!

Гречка
Ну що нового можна сказати про гречку, споконвіку її їли ... А ось японські дієтологи всерйоз взялися вивчати цю крупу. І виявили, що, крім усього іншого, гречка рятує від варикозу, оскільки містить рідкісне речовина рутин, очищає печінку і покращує її роботу. І це ще не все! Гречка знижує рівень цукру в крові, оздоровлює шкіру, волосся і нігті. І, нарешті, гречка - єдина зернова культура, яку вченим так і не вдалося генномодифікувати.

Часник
Про простудні захворювання ти і так знаєш, а от що часник очищає легеневу тканину від смол і наслідків куріння, несприятливої екологічної обстановки та міського смогу - мабуть, стане для тебе гарною новиною! До речі, якщо ти алергік, пара зубчиків часнику на тиждень істотно знизить реакцію організму на подразник.

Апельсини
Відмінний засіб від печії і ... карієсу. Доведено, що якщо ти буде з'їдати хоча б половинку апельсина в день, твої зуби стануть білішими на тон, а ризик карієсу знизиться майже вдвічі! Природно, якщо ти не забудеш прополоскати рот або попити чистої води відразу після їжі: залишати кислоту на зубній емалі надовго все ж не варто.

Квасоля
Порятунок для проблемної шкіри. Виводить токсини, знімає запалення і регулює діяльність сальних залоз! Причому будь квасоля: хоч біла, хоч червона, хоч стручкова.

Перець чилі
Багато людей помилково вважають, що гіркий перець подразнює слизову і викликає виразку шлунка. Результати досліджень доводять, що все якраз навпаки! У перці чилі міститься капсаїцин: речовина, яка гальмує виділення соляної кислоти і стимулює секрецію луги та слизу, що захищає слизову шлунка від утворення виразок. А ще перець сприяє прискоренню росту волосся і схудненню. Першому - завдяки високому вмісту вітамінів, а другий - тому що гостру їжу ти будеш менше солити, а значить, - уникнеш накопичення "водноъ" ваги.

Банани
Сприяють виробленню серотоніну, піднімають настрій, допомагають зменшити симптоми ПМС і сезонної депресії. На банани не буває алергії! Принаймні, досі такі випадки не зареєстровані. А аргентинські вчені, провівши ряд експериментів, з'ясували, що банани допомагають кинути палити. В експерименті взяли участь курці зі стажем, яких розділили на 2 групи. Учасники першої з них щодня з'їдали по 3 банани, а друга група харчувалася, як звичайно. В результаті в першій групі кинули курити виявилося вчетверо більше!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 24.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2688

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: