Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 правил вибору зубної щітки

6 правил вибору зубної щітки

Щоб ваша посмішка була подібна до голлівудської ми дамо вам деякі поради, щодо правильного вибору зубної щітки.

kak-pravilno-chistit-zuby1.jpg (11. Kb)

Не дивись на бренд, дивись на якість
Не варто беззастережно вірити рекламі і купувати щітку тільки через відомої марки товару або через вподобання рекламного ролика. Обов'язково вивчіть склад і характеристики, зазначені на упаковці, і тільки потім приймайте рішення про покупку.

Натурпродукт - не завжди добре.
Незважаючи на моду на все натуральне, правильна зубна щітка повинна бути штучною. Це легко пояснити - щетина з вовни тварин дуже благодатна для розмноження бактерій, та й форму вона зберігає дуже погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому небезпечно курити кальян?

Грамотно підбираємо розмір.
Довжина головки у щітки для зубів повинна бути від 2 до 3 см. Якщо вибираєте її для дитини, перевірте, щоб вона покривала не більше двох зубів. Тільки тоді чистка буде достатньо ефективною.

Визначаємо жорсткість.
Дуже м'яка - підходить для дітей молодшого та дошкільного віку, а також для людей, що мають чутливі зуби. М'яка - повинна використовуватися дітьми до 12 років і тими, у кого є ознаки стирання зубної емалі і/або кровоточивості ясен. Середня - рекомендована для переважної більшості людей. Жорстка і дуже жорстка - може призначити лікар при ряді захворювань.

Міняти зубну щітку необхідно досить часто.
Пам'ятай про те, що в її щетинках згодом накопичується багато шкідливих мікроорганізмів. Вони здатні викликати хвороби зубів, а також інфекційні захворювання.

Технічний прогрес? Так, але з обережністю.
На вітринах сучасних магазинів стає все більше "наворочених" девайсів для догляду за ротовою порожниною. Варто визнати, що чищення зубів такими щітками стає справжнім задоволенням. Але використовувати такі щітки все ж слід не частіше пари раз на тиждень. Часте застосування електричної може призвести до витончення емалі і підвищення чутливості ясен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 12.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1592

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: