Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 фактів про нестачу в організмі заліза

5 фактів про нестачу в організмі заліза

Як зрозуміти, чи в нормі твій гемоглобін, якщо до лікаря ти ще не дійшла? Ось 5 симптомів, які повинні тебе насторожити.

yak_shvydko_peremogty_prostudu.jpeg (29.87 Kb)
Задишка
Догнала автобус, а потім півгодини не могла надихатися, ковтала повітря, відчувала запаморочення? Твоїм органам просто не вистачає кисню!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як позбутись розтяжок?

Дуже бліда шкіра
Аристократична блідість - це модно, а ще є білошкірі від природи люди. Перевірити, чи немає тут небезпеки, просто: якщо після занять у спортзалі або після будь-якої іншої фізичного навантаження твої щоки червоніють - все в порядку. А якщо ти залишаєшся мармуровобілі білої - бий тривогу.

Холодні долоні і стопи
На вулиці спекотно, а у тебе все одно крижані руки? Ти не можеш заснути, оскільки неможливо зігрієшся? Цього бути не повинно!

Ламкі нігті
Навіть найстильніший манікюр не допоможе приховати тонкі, ламкі нігті, якщо у тебе брак заліза в організмі. Зовсім небезпечно, якщо ти помітила западини і ложкоподібні поглиблення на нігтях.

Часті інфекції
Низький гемоглобін може бути причиною частих застуд. Припини звинувачувати колегу, яка включає кондиціонер і перевір своє здоров'я!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 25.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2240

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: