Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 причин порушення менструального циклу

5 причин порушення менструального циклу

Збій місячних - одна з найпоширеніших гінекологічних проблем. Про що говорить це порушення і що робити, якщо ти теж з ним зіткнулася?

ccs-4147-0-08131900-1432730530.jpg (17.65 Kb)
Дієта і надмірні фізичні навантаження.
Якщо ти різко змінила своє харчування або сильно схудла, це може відбитися на твоєму менструальному циклі. Часто порушення бувають у дівчат, які займаються бодібілдингом, сидять на білковій дієті, виснажують себе вправами і їдять багато спортивного харчування. Організм реагує на ненормальні для нього навантаження, і місячні припиняються. Часто дієти і недостатня вага заважають зачаттю і здоровому виношуванню дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чи корисне тривале сексуальне стримування?

Гормональний збій.
Захворювання щитовидної залози і інші гормональні проблеми є дуже популярною причиною збою циклу місячних. Дізнатися подробиці допоможе аналіз крові на гормони. Крім того після припинення прийому гормональних контрацептивів місячні можуть бути нерегулярними протягом півроку. Якщо проблеми не закінчуються через шість місяців, пора насторожитися.

Інфекції.
Порушення циклу часто бувають сигналом до того, що в тебе є статеві інфекції (наприклад, хламідії). Але не турбуйся: після того як ти пройдеш курс лікування, все прийде в норму.

Стрес.
Депресія і стрес впливають на нервову систему, яка, у свою чергу, викликає порушення менструацій. У цьому випадку тебе врятують відпустка, тривалі прогулянки і приємне хобі.

Вагітність.
Якщо затримка сталася вперше, причиною збою місячних може бути вагітність. Можливо, тебе варто привітати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 30.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2093

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: