Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 7 фактів на користь гарбуза

7 фактів на користь гарбуза

В гарбузі є практично все, що необхідно людині для здорового життя - величезна кількість вітамінів і мікроелементів, здатних "налаштувати" організм і дати йому нову порцію життєвої енергії.

garbuznnya_631.jpeg (28.64 Kb)

Факт перший.
Всі ми прекрасно знаємо, що за вмістом бета-каротину лідируючі позиції займає морквА. Але гарбуз її випередив, адже в ньому вміст цього елемента в кілька разів більший.

Факт другий.
Якщо ви не хочете швидко старіти, то їжте побільше м'якоті і насіння, адже в них є вітамін Е, що затримує процес старіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисний танець живота?

Факт третій.
Гарбуз дуже "легкий" для організму. Він чудово сприймається, а всі мікроелементи і вітаміни ефективно засвоюються.

Факт четвертий.
Для людей, які страждають гастритом, гарбузовий сік є справжнім порятунком. Крім цього, гарбуз вважається одним з найбільш ефективних сечогінних рослин.

Факт п'ятий.
Якщо у вас застуда або ангіна - негайно пийте гарбузовий сік, адже він не тільки підвищує імунітет, але і ефективно лікує горло.

Факт шостий.
Дуже корисний сік і для зубів - він зміцнює емаль наших зубів і ефективно запобігає появі карієсу.

Факт сьомий.
Дуже приємним на смак і корисним є гарбузовий медовий відвар, який вважається одним з найбільш ефективних заспокійливих засобів. Якщо ви мучитеся від безсоння - тоді скористайтеся цілющими властивостямигарбуза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 28.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1614

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: