Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 5 вправ для підтримки тіла у формі

5 вправ для підтримки тіла у формі

Цей комплекс вправ не дозволить тобі набрати зайві кілограми навіть у період новорічних свят!

gyujkkllk082013.jpg (14.81 Kb)


Кардіонагрузки 20 хвилин
Якщо ти займаєшся в залі, обов'язково приділяй час кардіонагрузкам. Цей вид фізичного навантаження найкраще підготує тебе до гарного тренування. Якщо ти займаєшся вдома, то тобі підійде швидка ходьба або стрибки на скакалці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підтягнути сідниці та прес?

Присідання
Встань прямо, руки розташуй з боків. Присідай, витягаючи руки вперед для балансу, поки стегна не стануть паралельні підлозі. Повернися у вихідне положення. Повтори 25 разів.

Випади
Вправа, яка опрацьовує задню частину стегна і сідниці. Встань, руки розташуй з боків. Зроби крок вперед, поки стегно не стане паралельно підлозі. Повернися у вихідне положення, потім виконай те ж саме з лівою ногою. Зроби 20 випадів для кожної ноги.

Підйоми
Для цієї вправи тобі знадобляться гантелі. Встань прямо, в кожну руку візьми 1 - 1,5 кілограмову гантель і розташуй їх попереду. Нахиляйся вперед від талії до суглобів пальців, торкаючись підлоги. Повернися у вихідне положення. Повтори вправу 30 разів.

Зворотні скручування
Лягай на спину, руки розташуй з боків. Підніми ноги вгору, поки вони не стануть перпендикулярні стелі. Піднімай, а потім опускай ноги на відстані 5-10 сантиметрів від підлоги. Зроби не менше 20 скручувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 26.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 4351

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: