Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 ознак твоєї агресії

5 ознак твоєї агресії

Ось лише 5 ознак, що ти ведеш себе пасивно-агресивно, навіть не усвідомлюючи цього.

stress-neobhodimoe-zlo1.jpg (19.46 Kb)
1. Ти говориш "Я в порядку", хоча це не так
Скільки разів ти говорила комусь, що в тебе все гаразд, хоча тебе розпирало зсередини від гніву? Насправді, проблема в тому, що цим ти шкодиш тільки собі. Якщо ти поділишся з кимось своїми переживаннями, тобі стане легше.

2. Ти відповідаєш на повідомлення короткими "Ок"
Настільки коротка відповідь після тривалої паузи змушує твого співрозмовника почуватися посланим до біса. Замість цього просто подзвони йому і поговори, а краще обговори все при особистій зустрічі. Повідомлення не передають твого тону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відчути себе щасливою?

3. Ти годинами не відповідаєш на повідомлення
Мовчання іноді може сказати набагато більше, ніж слова. Болісна тиша у відповідь на повідомлення змушує співрозмовника губитися у здогадах і думати, ніби щось трапилося.

4. Ти залишаєш комусь записки на столі
Взагалі, писати записки можна лише в тому випадку, якщо ти замкнула чийсь автомобіль і хочеш залишити свій телефон. Ну і, звичайно ж, любовні записки теж ніхто не відміняв. В іншому ж краще все сказати співрозмовнику в обличчя.

5. Ти робиш натяки через соціальні медіа

Писати в фейсбуці саркастичні повідомлення з підтекстом - не сама розумна ідея. Якщо ти комусь хочеш щось сказати, наберися сміливості і зроби це адресно, а не всім твоїм 500 "друзям" по соціальним мережам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 30.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1578

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: