Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 фактів на користь яблучного соку

6 фактів на користь яблучного соку

Яблука популярні в усьому світі. З яблук можна приготувати фруктові салати, компоти, а багато людей просто обожнюють свіжий яблучний сік, про корисні властивості якого і піде мова в цій статті.

kak-prigotovit-sok-iz-jablok_1rn.gif (32.86 Kb)
1. Сприяє збереженню здоров'я серця
Яблука - відмінне джерело антиоксидантів, корисних для серця - поліфенолу і флавоноїдів. Більш того, вони забезпечують організм калієм, який не менш важливий для нормального функціонування серця.

2. Попереджає астму
Як вже говорилося вище, в яблуках містяться флавоноїди. Ці корисні поживні речовини запобігають нападам астми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти роблять нас щасливішими?

3. Очищає печінку
Луг, що міститься в яблуках, бере участь в очищенні печінки від шкідливих токсинів і стабілізує загальний рівень pH в організмі.

4. Знижує рівень холестерину
Надлишок холестерину - одна з основних причин більшості серцево-судинних захворювань. А яблучний сік, поряд з іншими своїми корисними властивостями, знижує рівень холестерину.

5. Зміцнює кістки
У яблуках міститься багато поживних речовин. Серед них - вітамін C, залізо, бор і т.д. Усі вони в сукупності роблять кістки сильними і міцними.

6. Зміцнює імунну систему
Велика кількість міститься в яблуках вітаміну с зміцнює імунну систему і допомагає організму боротися з мікробами і бактеріями.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 03.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1337

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: