Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 порад, коли все дійсно погано

5 порад, коли все дійсно погано

У кожного іноді бувають переломні моменти, важливо їх пережити з найменшими втратами.

stress-neobhodimoe-zlo1.jpg (19.46 Kb)
Все проходить
Тут впору згадати легенду про кільце царя Соломона. Згідно з переказами, на зовнішній стороні кільця була викарбувано напис "Все пройде". Але одного разу цар, глянувши на кільце, не заспокоївся, а остаточно вийшов з себе. Зірвав кільце і тільки тоді помітив напис на внутрішній стороні: "І це теж пройде". Ця притча - ідеальний помічник на всі випадки життя. Все правда пройде. Це не назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які хвороби лікує кохання?

Біль - це частина життя
Якщо щось трапилося - це травма, це гострий стан, і його треба пережити, одужати. Але якщо тобі просто погано, тобі здається, що ти страждаєш ні від чого - це теж сигнал. З твоїм ментальним тілом щось не так, треба просто поміняти положення на зручне.

Ти не одна
У тебе є близькі. Друзі, родичі, коханий - неважливо, хто, важливо, що хтось у будь-якому випадку є. І якщо тобі здається, що вони не зрозуміють тебе (або вони і є причина твоїх переживань), то на планеті є ще 7 мільйонів двоногих, позбавлених пір'я. І серед них точно знайдеться людина, яка тебе підтримає.

Половина проблеми - ілюзія
Мало хто здатний зберегти холодну голову в кризовій ситуації. Ти не виняток. Важливо розуміти, що чим довше ти перебуваєш у стані "все погано", тим сильніше ти себе накручуєш.

Все буде добре
Це правда. Інакше не буває. Рано чи пізно, так чи інакше, але все буде добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 04.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1809

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: