Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 речей, які варто навчитись робити у 20

5 речей, які варто навчитись робити у 20

Тому що тим самим ти серйозно полегшити собі життя в подальшому.

232174_yemmanuyeladepaula_devdefonru.jpg (34.92 Kb)
1. Навчитися класно готувати
І мова зараз не йде про те, щоб розігріти готову піцу в мікрохвильовці. Мова про дійсно вражаючі рецепти смачних страв, які змусять тебе відчути себе досвідченим шеф-кухарем. Не бійся експериментувати з продуктами, і ти досягнеш майстерності.

2. Навчитися економити гроші
Це найкращий час, щоб навчитися планувати бюджет і економити гроші. Потім тобі буде набагато простіше контролювати власні фінанси, що допоможе тобі обзавестися безліччю приємних речей, та й взагалі відмінно проводити час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому бути красунею не просто?

3. Навчитися говорити "ні"
Справа в тому, що всім догодити неможливо, тому йти на поступки слід вкрай обережно. Навчися поважати себе і свій дорогоцінний час, інакше тобі дуже швидко сядуть на шию. Зате кожна розсудлива людина поважає рішуче і наполегливе "ні".

4. Навчитися підтримувати відносини
Ти стаєш дорослою, твої батьки старіють, а друзі, з якими ти виросла, теж дорослішають, знаходять роботу, виходять заміж і взагалі роз'їжджаються хто куди. Спочатку тобі важко з цим впоратись, але поступово ти залишиш тих особливих людей, з ким варто бути на зв'язку.

5. Навчитися проводити час на самоті
Залишитися вдома раніше здавалося для тебе нестерпною трагедією, але потім ти почнеш знаходити в цьому особливе задоволення і масу переваг. Тому що це дійсно здорово!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 15.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2005

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: