Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 4 ефективні вправи для схуднення сідниць

4 ефективні вправи для схуднення сідниць

Спеціально для того, щоб з твоїми сідницями сталося "диво", ми підготували деякі рекомендації.

pyat_samyh_effei_dlya_yagodic2.jpg (23.82 Kb)
Присідання.
Напевно, всім відомо, що красива попа не обходиться без присідань. Головне знати, як правильно це робити. По-перше, потрібно користуватися гантелями. По-друге, спина при присіданнях повинна бути прямою, а голова трохи піднятою. Сідниці повинні майже торкатися підлоги; на присіданні - вдих, на підйомі - видих. Коліно ні в якому разі не повинно випадати далі пальців ніг, інакше ефективність знизиться до нуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 вправи від болей в спині

Підняття сідниць з положення лежачи.
Лежачи на спині, ноги потрібно поставити на ширину плечей і зігнути в колінах, руки розташувати на підлозі долонями вниз. Таз повільно піднімати від підлоги. Якщо навантаження мале, можна ще випрямляти ноги по черзі.

Розтяжка.
Комплекс найефективніших вправ для сідниць не обходиться без розтяжки. Одне із вправ на розтяжку наступне: лежачи на спині з витягнутими вздовж тулуба руками і ногами, зафіксованими на ширині плечей, потрібно поступово повільно піднімати ноги максимально близько до грудей.

Випади.
Допоможуть тут і відомі зі школи випади. Однією ногою робимо широкий крок, іншу залишаємо на місці. При видиху опускаємося на коліно ногу, яка стоїть позаду, потім випрямлюємося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 16.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2033

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: